found: 66 books on 5 pages. This is page 1
- Next page

 
Camus Albert
De Pest
Amsterdam, De Bezige Bij, 1975. Paperback. 223. Conditie: Goed, In redelijke goede staat.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_lit_2
€  7.50 [Appr.: US$ 8.15 | £UK 6.75 | JP¥ 1059]
Catalogue: Literatuur

 
Leenhouwer Dr. Albuinus
Albert Camus
Lier , Van In , 1967. Pocketboek. 164. Conditie: Zeer goed, In goede staat.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_fil
€  7.50 [Appr.: US$ 8.15 | £UK 6.75 | JP¥ 1059]

 
Frank Anne
Dagboek van Anne Frank / Het Achterhuis
Amsterdam, Contact, 1965. Paperback. Conditie: Goed, In goede staat.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_Gesch
€  12.50 [Appr.: US$ 13.59 | £UK 11 | JP¥ 1764]

 
Chabot Bart
Broodje Gezond
Amsterdam , Areopagus , 2001. Hardcover. 478. Conditie: Goed, in goede staat. "Bart Chabot (Den Haag, 26 september 1954) is een Nederlandse dichter en schrijver.Chabot is, naast zijn dichtwerkzaamheden ook regelmatig in het theater te zien, vroeger met Jan Mulder en Remco Campert, later met Herman Brood en Jules Deelder. Hij brengt singles en cd's uit en is vaste deelnemer aan het Groot Dictee der Nederlandse Taal. In 2005 schreef hij de tekst voor het Groot Kinderdictee en was hij beste ""prominente Nederlander"" van de deelnemers aan het Groot Dictee. In 2014 schreef hij ook de tekst voor het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Tevens werd Bart Chabot de slimste Nederlander in het televisieprogramma De Slimste Mens (2006)."Bart Chabot (Den Haag, 26 september 1954) is een Nederlandse dichter en schrijver.Chabot is, naast zijn dichtwerkzaamheden ook regelmatig in het theater te zien, vroeger met Jan Mulder en Remco Campert, later met Herman Brood en Jules Deelder. Hij brengt singles en cd's uit en is vaste deelnemer aan het Groot Dictee der Nederlandse Taal. In 2005 schreef hij de tekst voor het Groot Kinderdictee en was hij beste ""prominente Nederlander"" van de deelnemers aan het Groot Dictee. In 2014 schreef hij ook de tekst voor het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Tevens werd Bart Chabot de slimste Nederlander in het televisieprogramma De Slimste Mens (2006..
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_bio
€  14.50 [Appr.: US$ 15.76 | £UK 12.75 | JP¥ 2047]
Catalogue: Biografie

 
Berman Elanor
New York
Houten , Spectrum , 21. Paperback. 192. Conditie: Goed, In goede staat. Een stad vol superlatieven New York is een unieke stad - hier is alles groter en beter, en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Met zijn wolkenkrabbers, zijn geweldige musea en de glamour van Broadway is New York ook een stad vol superlatieven. Er zijn talloze bezienswaardigheden, zoals het Empire State Building, ??n van de herkenbaarste symbolen van de stad en het Vrijheidsbeeld dat het symbool van vrijheid is voor de miljoenen mensen die in Amerika een nieuw leven wilden opbouwen. Ook een bezoek meer dan waard is het Metropolitan Museum of Art, waar het weken duurt om alle kunstschatten te bekijken. New York Compact De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze opwindende stad in de Verenigde Staten te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de hoogste wolkenkrabbers, de mooiste winkels of de leukste attracties voor kinderen, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in dertien gebieden en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en met daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids New York een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips voor bijvoorbeeld een regendag en plekken om te ontspannen..
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_reiz
€  12.50 [Appr.: US$ 13.59 | £UK 11 | JP¥ 1764]
Catalogue: Reizen

 
Brinkman Fia Vertaling
Sprookjes Ballet
Groningen , Rebo Productions , 1984. 22 x30, Hardcover. Conditie: Goed, In goede staat.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: 1_ma_sprookjes
€  12.50 [Appr.: US$ 13.59 | £UK 11 | JP¥ 1764]

 
BROWN ROLAND
Minibijbel Motoren
Utrecht , Veltman , 2007. Hardcover. 255. Conditie: Gaaf, Als nieuw . Alles over motoren en motorrijders H?t boek voor iedere motorliefhebber. Dit boek is ge?llustreerd met meer dan 600 foto's en gaat uitvoerig in op motorfietsen en hun berijders. Het biedt niet alleen technische informatie, maar geeft ook een beeld van de sociale en historische betekenis van de motorfiets. De wereld van de motorfiets: een historisch overzicht van de motorfiets, met speciale hoofdstukken over motorsport, toermotoren, customs, wereldsnelheidsrecords, de motorfiets in de oorlog, de film, enzovoort. Motorfietsen van A tot Z: een encyclopedisch overzicht van de talloze motormerken. Met illustraties van vrijwel alle belangrijke modellen en overzichtelijke technische beschrijvingen. Dit boek biedt een schat aan informatie over het fascinerende, razendsnelle, rebelse vrijheidssymbool dat motorfiets heet. Onmisbaar voor de ware motorliefhebber..
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_Vervoer_1
€  22.50 [Appr.: US$ 24.46 | £UK 19.75 | JP¥ 3176]
Catalogue: Motoren
Keywords: Prachtig boek!!

 
BROWN ROLAND
De Ultime Snelle Motoren
Abkoude, DTP Productions, 2005. 29 x 24, Paperback. Conditie: Zeer goed, In zeer goede staat. Ga mee op deze fascinerende reis langs de meest opwindende motoren die ooit zijn gemaakt. Met talloze kleurenfoto's en overzichtelijke tabellen met specificaties en prestaties. De beste machines op een rij, uitgekozen op grond van hun prestaties, hun technische genialiteit en hun fantastische design..
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_vervoer
€  22.50 [Appr.: US$ 24.46 | £UK 19.75 | JP¥ 3176]
Keywords: Een prachtig boek!!

 
Charriere Henri
BANGO
Amsterdam , Meulenhof , 1972. Hardcover, met stofomslag. 427. Conditie: Goed, In goede staat. Literatuur - Henri Charri?re (1906), in de onderwereld van Montmartre bekend als 'Papillon' (Vlinder), werd in 1931 tot levenslange dwangarbeid veroordeeld voor een moord die hij niet had begaan. Papillon is zijn onvergetelijke levensverhaal dat een bestseller werd. Banco is het vervolg op Papillon, en veel meer dan een vervolg. Het is een uitbreiding van Papillon, waaraan het een nog grotere menselijke warmte verleent.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_thrtill
€  22.50 [Appr.: US$ 24.46 | £UK 19.75 | JP¥ 3176]
Catalogue: Literatuur
Keywords: Het ios een boek dat alles heeft. Geweldig!!

 
COBUILD COLLINS
Englisc]h Dictionary
Glasgow, Harper Collins Publishers, 2006. 15 x24 x6, Paperback. 1711. No images. Conditie: Good, good condition . Good it is the New Edition .
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: 1_taal
€  22.50 [Appr.: US$ 24.46 | £UK 19.75 | JP¥ 3176]
Catalogue: Language

 
COOK ROBIN
Embryo
Utrecht , Bruna , 1991. Paperback. 410. Conditie: Gaaf, Goede staat. In de ogen van haar collega's is Marissa Blumenthal een vrouw die werkelijk alles bezit: een blakende gezondheid, een schat van een en een zeer geslaagde carri?re als wetenschapper. Er is echter iets wat Marissa mist: een kind. Als wordt aangetoond dat ze onvruchtbaar is, slaat haar diep gekoesterde wens om in een ware obsessie. Marissa weigert zich neer te leggen bij de diagnose en stelt verbeten een onderzoek in naar de mogelijke oorzaken van haar 'bewezen' onvruchtbaarheid. Als ze ontdekt dat ze lang niet de enige vrouw is die op onverklaarbare wijze als onvruchtbaar wordt beschouwd en dat bovendien al die vrouwen de koele boodschap meekrijgen maar eens aan reageerbuisbevruchting te denken, begint ze het ergste te vermoeden... Robin Cook heeft gestudeerd aan de Colombia University Medical School en aan Harvard. Hij woont afwisselend in Boston en Florida. Metzijn debuut Coma introduceerde hij een nieuw thrillergenre: de medische thriller. Zijn boeken gaan altijd over actuele medische onderwerpen, zoals orgaandonatie, experimenten op mensen, de financiering van onderzoek, wanpraktijken, genetische manipulatie en.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: t1thriller
€  7.50 [Appr.: US$ 8.15 | £UK 6.75 | JP¥ 1059]
Keywords: Meesterwerk !!

 
DAHL ROALD
Alle Verhalen
Amsterdam , Meulenhoff, 1999. Paperback. 734. Conditie: Gaaf, In goede staat. Roald Dahl (1916-1990) geniet wereldfaam als grootmeester van het korte verhaal. In een net van bizarre vondsten en altijd tot de verbeelding sprekende personages houdt hij de aandacht gevangen. Pas in de laatste alinea's laat hij die los via een soms macabere, maar altijd verrassende clou, die de lezer sprakeloos achterlaat. Voor het eerst zijn in deze uitgave alle verhalen van Roald Dahl bijeengebracht, ook de sprookjes, de fabels en ?ontzettende verhalen?, die voorheen verspreid waren uitgegeven. Als geen ander weet Dahl zijn lezer te hypnotiseren, zodat deze de meest fantastische situaties als werkelijkheid accepteert. Zijn scheppingen amuseren - vaak als sick-joke, waarbij de rillingen je over de rug lopen. Bijenhouders, predikanten, hospita's, stropers en tot wanhoop gedreven vrouwen van middelbare leeftijd vallen aan zijn pen ten prooi en vertonen een haast griezelige gelijkenis met mensen die wij kennen - en helaas maar al te vaak met onszelf..
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_kb_4
€  14.50 [Appr.: US$ 15.76 | £UK 12.75 | JP¥ 2047]
Keywords: Een prachtig boek!!

 
DAHL ROALD
M'n Duifje M'n Liefje
Amsterdam, Meulenhoff, 1962. Pocketboek. Conditie: Goed, In goede staat.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_kb2
€  7.50 [Appr.: US$ 8.15 | £UK 6.75 | JP¥ 1059]
Catalogue: Roman
Keywords: Een heel goed boek!!

 
DAHL ROALD
Oom Oswald
Amsterdam , Meulenhoff, 1980. Pocketboek. 219. Conditie: Goed, In goede staat.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_kb_3
€  7.50 [Appr.: US$ 8.15 | £UK 6.75 | JP¥ 1059]

 
DAHL ROALD
Sjaklie en de Grote Glazen lift
Amsterdam , Fontein , 1974. 16 x 24, Paperback. Conditie: Redelijk, Redelijk . Na het boek Sjakie en de chocoladefabriek met veel enthousiasme te hebben gelezen, hoopten we met Sjakie en de grote glazen lift, weer een net zo'n leuk en spannend boek te lezen. Het eerste boek ging erin als koek. Beiden kinderen (5 en 7 jaar) smulden van de verhalen. Het tweede boek is zeer fantasierijk, maar door zijn weelderige beschrijvingen ook erg langdradig en voor onze kinderen veel minder boeiend. Wij zijn ook na enkele hoofdstukken te hebben gelezen ermee gestopt. De verwachtingen waren waarschijnlijk i.v.m. het eerste boek te hoog. We hopen dat het boek over een jaar wel aanslaat..
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_kb__1
€  7.50 [Appr.: US$ 8.15 | £UK 6.75 | JP¥ 1059]
Keywords: Een prachtig boek!!

| Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | - Next page