found: 44 books on 3 pages. This is page 1
- Next page

 
BRANDT - COR5STIUS AAF
Eindelijk 40 Over de Voordelen en Niet - Bestaande Nadelen van Veertig
Amsterdam, Meulenhoff Warrendorff, Onbekend . Paperback. 207. Conditie: Zeer goed, In zeer goede staat. Toon alle punten Zelf bereik ik de 40 jaar nog lang niet, maar ik vond het erg vermakelijk om dit boek te lezen dat geschreven is door iemand in de 40. Aaf beschrijft de dingen die zij om haar heen ziet maar ook hoe haar leven is veranderd sinds ze deze leeftijd is gepasseerd. Veel dingen in ons dagelijks maatschappij zijn op zo een humoristische wijze geschreven dat ik het zelf ook herken. Ik zat met een brede grijns en heb best veel hardop gelachen door dit boek heen. Naar mij gevoel was het boek niet geschreven in een samenhang maar worden er meerdere onderwerpen aangekaart (niet specifiek op een logische volgorde). Op een gegeven moment heb ik het boek uitgelezen zonder dat ik had door had. Ik las het op een e-reader dus vandaar ook niet het besef dat je ineens op de laatste bladzijde zit. Prima boek dus als je iets te lezen wilt hebben voor de fun of tijdens je vakantie op het strand. Ik ga binnenkort beginnen met haar ander boek over haar leven dat ze 30 werd..
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_lit
€  14.50 [Appr.: US$ 17.01 | £UK 12.5 | JP¥ 1863]
Catalogue: Leeftijd

 
SCHLINK BERNHARD
De voorlezer
baarn, Ambo, 1996. Paperback. Conditie: Zeer goed, in zeer goede staat. Bernhard Schlink (Bielefeld, 1944) is emeritus hoogleraar Rechten aan de Humboldt Universiteit in Berlijn. Als schrijver verwierf hij vijftien jaar geleden wereldwijd naam en faam met zijn roman De voorlezer, de eerste buitenlandse roman die lange tijd op de eerste plaats stond in de bestsellerlijst van The New York Times. De verfilming door Stephen Daldry met in de hoofdrollen Kate Winslet en Ralph Fiennes is bekroond met een Oscar en een Golden Globe. Inmiddels zijn van Schlink de romans De thuiskomst en Het eerste weekend, de verhalenbundels De liefdesval en Zomerleugens, de detective De oude zonden en het essay Objectieve wetgeving en subjectieve rechters verschenen..
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_lit_1
€  12.50 [Appr.: US$ 14.66 | £UK 10.75 | JP¥ 1606]
Catalogue: Literatuur
Keywords: Mooi boek!

 
BORDEWIJK F.
Blokken Knorrende Beesten Bint
Nijgh en Ditmar , s'- Gravenhage , 1985. Paperback. Conditie: Zeer goed, In goede staat.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: 1_ma_lit
€  10.00 [Appr.: US$ 11.73 | £UK 8.75 | JP¥ 1285]
Keywords: Een prachtig boek

 
DOYLE SIR ARTHUR CANAN
Sherlock Holmes Het zijn 3 Boeken / Gedenkschriften ,/ een Studie in Rood / De Dossiers van Sherlock Holmes
Amsterdam , Contact , 1976 ,. Paperback. Conditie: Goed, De 3 boeken zijn in goede staat.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_thrill
€  22.50 [Appr.: US$ 26.4 | £UK 19.5 | JP¥ 2892]
Catalogue: Sherlock Holmes

 
SCOBIE OMID EN DURANT CAROLYN
Meghan en Harry Op zoek naar Vrijheid
Amsterdam , Harpet Collins Holland, 2020. Paperback. 367. Conditie: Gaaf, Als nieuw . Het verhaal van een moderne koninklijke familie Een intiem en ontwapenend portret. In 2016 trok de ontluikende romance tussen een Engelse prins en een Amerikaanse actrice direct de aandacht van de wereld en de internationale media. Vanaf dat moment blijven de hertog en hertogin van Sussex de krantenkoppen halen ? van hun verloving, huwelijk en de geboorte van hun zoon Archie tot de ongekende beslissing om afstand te doen van hun koninklijke leven. Toch kennen maar weinig mensen het ware verhaal van Meghan en Harry. Op zoek naar vrijheid is een intiem en ontwapenend portret van een vooruitstrevend paar dat niet bang is om te breken met tradities. Het vertelt over hun vastbeslotenheid om een leven buiten de schijnwerpers op te bouwen en te werken aan maatschappelijke doelen en projecten die een verschil zullen maken in de wereld. ?Als je dol bent op de koninklijke familie, is dit boek echt wat voor jou.? - Cosmopolitan ?Meghan & Harry: op zoek naar vrijheid biedt een zeldzaam inkijkje in het leven van het koninklijke paar.? - Harper's Bazaar ?Koningshuis-fans, zet dit boek maar op je te-lezen-lijstje.? - The Huffington Post De Nederlandse editie van Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_kon.huis
€  14.50 [Appr.: US$ 17.01 | £UK 12.5 | JP¥ 1863]
Catalogue: Koninghuis
Keywords: Heel goed boek met en mooie foto's!!

 
SLEE CARRY
Dat heb ik weer Deel 5 /Ruzie met mijn BF, love troubles en een big surprise
Amsterdam, FMB, 2012. Paperback. 191. Conditie: Zeer goed, Het boek is als nieuw. Britt is superhappy. Haar vader is terug uit Japan. Geitensok, de grootste loserleraar van de school en de lover van haar moeder, woont sinds kort in Maastricht. En de premi?re van de film waarin Britt de hoofdrol speelt, staat voor de deur. Ook heeft de band Crazy Ontbijtkoek nog nooit zoveel aandacht gekregen. Maar dan komt Puck met een bericht dat Britts hele leven op zijn kop zet! Bovendien moet Britt samen met haar broertje Lucas nog een verrassingsparty organiseren, maar hij gedraagt zich heel erg vreemd. Wat is er met hem aan de hand? Dat heb ik weer: ruzie met mijn BF, love troubles en een big surprise is het vijfde deel van de serie over het leven van Britt. Met een extra boekje met partytips om je eigen coole verrassingsparty te organiseren!.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: 1_kb
€  8.50 [Appr.: US$ 9.97 | £UK 7.5 | JP¥ 1092]
Catalogue: Jeugdboek
Keywords: Heel leuk boek!!

 
DEVEREUX CHARLA
Aromatherapie
Helmond , Michon , 1993. Michon , Paperback. 111. Conditie: Gaaf, In zeer goede staat.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_new
€  8.50 [Appr.: US$ 9.97 | £UK 7.5 | JP¥ 1092]
Keywords: Een prachtig boek!!

 
DEXTER COLIN
Morse Omnibus / Morse Omnibus /De Doden van Jericho / De Wolvercote Juwelen / Het Wythem Mysterie
Baarn , Fontein , 2002. Paperback. 766. Conditie: Goed, In zeer goede staat. Het raadsel van de derde mijl Al snel is duidelijk wie er vermoord gaat worden en welke truc daarvoor is gebruikt. Maar vanzelfsprekend is Morse niet tevreden met de voor de hand liggende oplossing... De lezer wordt als vanouds meermalen op het verkeerde been gzet. Daarbij komt hij een en ander te weten over Morses leven als (mislukt) student en zijn eerste grote liefde. Moord op de Barbara Bray Tijdens Morses herstel van een geperforeerde maagzweer, krijgt hij een verslag onder ogen van het proces dat volgde op de dood van Joanna Franks, wier lichaam in 1859 werd gevonden. Hij raakt ervan overtuigd dat de twee mannen die voor de moord werden opgehangen, onschuldig waren... De dochters van Ka?n Inspecteur Morse en Lewis krijgen twee moorden op te lossen. De dader van de eerste moord lijkt al gauw bekend. Echt ingewikkeld wordt het pas als 'de moordenaar' op zijn beurt wordt vermoord en Morse en Lewis te maken krijgen met een bijna onontwarbaar raadsel waarin drie vrouwen hoofdrollen spelen. Colin Dexter ontving voor zijn whodunits twee zilveren, twee gouden en een diamanten Dagger Award..
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_thriller
€  14.50 [Appr.: US$ 17.01 | £UK 12.5 | JP¥ 1863]
Catalogue: Thriller
Keywords: Een heel goed boek!!

 
COBUILD COLLINS
Englisc]h Dictionary
Glasgow, Harper Collins Publishers, 2006. 15 x24 x6, Paperback. 1711. No images. Conditie: Good, good condition . Good it is the New Edition .
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: 1_taal
€  22.50 [Appr.: US$ 26.4 | £UK 19.5 | JP¥ 2892]
Catalogue: Language

 
HARMANS GERARD M.L.
ANWB Reisgids Nederland
Amsterdam , van Reemst, 2000. Hardcover. Conditie: Zeer goed, In goede staat. De reisgids Nederland is ideaal in gebruik v??r, tijdens en na de reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfoto's ?n praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere. De Capitool Reisgidsen bevatten heel veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Met ook restaurants, accommodatie en vervoer. Capitool laat je de wereld zien!.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_reiz
€  14.50 [Appr.: US$ 17.01 | £UK 12.5 | JP¥ 1863]
Catalogue: Reisgids
Keywords: Een prachtig

 
PIET HEIN GEURINK
Moeilijke Mensen
Belgie , Zuid-Hollandse Uitgeverij N.V., 2012. Paperback. Conditie: Gaaf, Hat boek is als nieuw. In uw werkomgeving komt u wel een in contact met moeilijke mensen die het u knap lastig kunnen maken. Misschien is het een klant die vaak commentaar heeft, een collega die het altijd beter weet of een chef van wie u nooit positieve commentaar kunt verwachten. Deze mensen kunnen u demotiveren en uw zelfvertrouwen een flinke deuk geven. Dit boek bevat een aantal strategie?n om het negativisme het hoofd te bieden. U kunt misschien niet zelf bepalen met wie u werkt, maar u kunt moeilijke relaties wel op een positieve manier aanpakken, en zo de werksfeer bevorderen. Dit boek maakt u ook duidelijk waarom moeilijke mensen zich zo gedragen en geeft u tips om te leren omgaan met moeilijke klanten, collega's, managers en teams. Met behulp van dit boek maakt u op een succesvolle manier een einde aan die moeilijke situaties!.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: 3ka
€  12.50 [Appr.: US$ 14.66 | £UK 10.75 | JP¥ 1606]
Catalogue: Management
Keywords: Doeltreffende strategieen

 
GREEN HANNAH
Ik heb je nooit een Rozentuin beloofd
Baarn , Hollandia , -----------------------------------. Paperback, met stofomslag. Conditie: Zeer goed, Netjes . Moderne klassieker, een tijdloze en onvergetelijke beschrijving van een geestesziekte. Een indrukwekkende semi-autobiografische roman over een schizofreen meisje. Deborah Blau wordt na een zelfmoordpoging opgenomen in een psychiatrische inrichting. Gevangen in de duisternis van haar schizofrenie probeert de zestienjarige Deborah met behulp van een briljante psychiater los te komen van haar belagers. 'Heel, heel goed. Het moet voor altijd blijven verkopen. Je leest dit verpletterende boek niet zomaar, je gaat ervan houden.' - The New York Times 'Een zeldzaam en schitterend inzicht in het donkere koninkrijk van de geest.' - Chicago Tribune.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: 1lit
€  14.50 [Appr.: US$ 17.01 | £UK 12.5 | JP¥ 1863]
Catalogue: literatuur

 
KAMP HANS
Manisch Depressief
Wormmer , Inmerc , 2002. Paperback. Conditie: Goed, Het boek is iets verkleurd verder in goede stat. Als Je Geest Een Vuurpijl Is 1e druk is een boek van H. Kamp uitgegeven bij Inmerc. ISBN 9789066114500 In dit boek wordt beschreven wat er precies wordt verstaan onder een manisch-depressieve stoornis, wat de verschijnselen zijn, de behandelmogelijkheden en de gevolgen voor de patient en zijn omgeving. Zo kan de mondige patient zelf bijdragen aan een betere behandeling van de ziekte..
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: ma_psy
€  7.50 [Appr.: US$ 8.8 | £UK 6.5 | JP¥ 964]
Catalogue: Psychiatrie

 
HESSR HERMAN
Stories of Five Decades
Fragmore , Panther Books, 1976. Paperback. 335. Conditie: Redelijk, Het boek is verkleurd . verder in goede staat.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: 1_ma_eng
€  7.50 [Appr.: US$ 8.8 | £UK 6.5 | JP¥ 964]

 
THYSSE DR.JAC P.
Blonde Duinen
Zaandam , Verkade Fabrieken Zaandam , 1976. 24 x 30 cm , Paperback. Conditie: Zeer goed, Goede staat. Verkade Album Te illustreren met Verkade's plaatjes ,naar Aquarellen van C.Rol, J Voerman JR., en H.Rol bandversieriVeng en Zwart - wit tekeningen van C.Rol.
Ab AntiquarimaatPrivate seller
Book number: 1_verkade
€  15.00 [Appr.: US$ 17.6 | £UK 13 | JP¥ 1928]
Keywords: Een prachtig boek!!

| Pages: 1 | 2 | 3 | - Next page