[an error occurred while processing this directive]Ask a question or
Order this book


Browse our books
Search our books
Book dealer infoTitle: Topographische en militaire kaart van het Koningrijk der Nederlanden. Toegevoegd: "Topografische en militaire kaart van het Koningrijk der Nederlanden (TMK) 1864".
Description: Zonder plaats en datum. Reprint ca. 1975; uitgegeven door de Topografische Dienst en Unieboek. Oorspronkelijk in 1864 vervaardigd door de "Officieren van den Generalen Staf en Gegraveerd op het Topographisch Bureau, van het Ministerie van Oorlog, op de Schaal van 1:50,000." Complete set van 62 kaarten, Titelblad, Bladwijzer en Verklaring. Totaal 65 losse bladen in origineel etui. Afmeting van de kaarten: 92 x 64 cm.; het toegevoegde deel betreft een door Rob Kersbergen samengesteld editie, uitgegeven in 2008 in Landsmeer, bij de "12 ProvinciŽn"; deze publicatie beschikt over een ruime inleiding met daarin verwerkt de geschiedenis van de Nederlandse cartografie en een uitgebreide plaatsnamenindex.Zeldzame complete set in zeer goede staat!

Keywords: The Netherlands/Nederland atlasses/atlassen cartography/cartografie geography/geografie maps/kaarten military history/militaire geschiedenis topography/topografie

Price: EUR 400.00 = appr. US$ 434.74 Seller: Antiquariaat De Boekenbeurs
- Book number: 23069

See more books from our catalog: Geography

[an error occurred while processing this directive]