Ask a question or
Order this book


Browse our books
Search our books
Book dealer info


REDEKER, A.J. - Boekoe kaädilan hoekoeman atas orang banga djawa dan lain bangsa, jang di samaken dengan bansa Djawa in India Nederland dengan pengertijan jang ringkas, aken di pake oleh Djaksa-Djaksa, dan lid-lid dari Landraad dan dari Raad Sambang.

Title: Boekoe kaädilan hoekoeman atas orang banga djawa dan lain bangsa, jang di samaken dengan bansa Djawa in India Nederland dengan pengertijan jang ringkas, aken di pake oleh Djaksa-Djaksa, dan lid-lid dari Landraad dan dari Raad Sambang.
Description: Samarang, G.C.T. van Dorp & Co., 1888. Contemporary half morocco with title-label to spine. XIII,310 pp. Penal code for the Dutch East Indies, printed in Samarang. - Malay text. Cat. KITLV p. 129.

Keywords: Indonesia Indonesia law Indonesia linguistics linguistics

Price: EUR 137.50 = appr. US$ 149.44 Seller: Gert Jan Bestebreurtje Rare Books (NVvA/ILAB)
- Book number: 37563