Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Antiquariaat Novemberland/Novemberland Rare Books
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Antiquariaat Novemberland/Novemberland Rare Books

Prinsenlaan 23, 2341 KS Oegstgeest, The Netherlands
Tel.: +31 (0)6-18297344

Email: Antiquariaat Novemberland/Novemberland Rare Books | Website: Antiquariaat Novemberland/Novemberland Rare Books


Novemberland Rare Books is established in 2006 as a general online shop for antiquarian and second-hand books. Visit by appointment is possible at our stock-address Hooigracht 35, 2312 KN Leiden (Netherlands). We now specialize in old and rare illustrated children's books, old and rare books on travel, botanicals, architecture, history and art. You can also visit us at bookfairs in the Netherlands. We are member of the Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA), the International League of Antiquarian Booksellers (ILAB) and the Dutch Bond van Handelaren in Oude Boeken (BOB) (Dutch League of Old Book Sellers)Antiquariaat Novemberland is een gesloten antiquariaat met een algemene voorraad van tweedehands en antiquarische boeken met de nadruk op oud en zeldzaam, vroege kinder- en prentenboeken, filosofie, kunst en architectuur, reizen, geschiedenis en wetenschap. U kunt ons uiteraard op afspraak bezoeken.
Novemberland is lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA) en de Bond van handelaren in Oude Boeken (BOB)Terms of Sale

All items are complete and in good condition, unless otherwise stated. All items are offered subject to prior sale. Prices are nett and in () EURO.
Preferred mode of payment: bank transfer or Paypal. We ask payment in advance.

VAT/BTW, postage, banking costs and insurance are not included. EU customers: if applicable, please quote your VAT number when placing orders.

Returns within 30 working days. Previous notification by email or phone will be appreciated. The price of the book(s) (including the shipping costs) will be restituted. Returns should arrive at the bookseller in the same condition as received by the buyer.

Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn compleet en in goede staat, tenzij anders vermeld. Kleine onvolkomenheden zoals naam of stempel op schutblad of enkele onderstrepingen zijn niet in alle gevallen vermeld. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Deze zijn voor rekening van de koper. Hierbij gelden de tarieven van TNT Post. Eventuele bankkosten zijn eveneens voor rekening van de koper. Novemberland behoudt zich het recht voor een bestelling aangetekend of verzekerd te verzenden. De kosten hiervan zijn voor rekening van de koper. Bij bestellingen boven 250 worden geen bijkomende kosten in rekening gebracht.
Bestellingen worden per e-mailbericht bevestigd met vermelding van de totale kosten en de wijze van betaling. In de regel worden de boeken verzonden na betaling van het verschuldigde bedrag. Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van Novemberland. Een besteld boek wordt 14 dagen gereserveerd in afwachting van de betaling.
Bij levering met factuur blijft het geleverde eigendom van Novemberland totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaatsgevonden.
Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.
De koper heeft het recht om een besteld boek binnen zeven dagen na ontvangst te retourneren, waarna terugbetaling van het betaalde aankoopbedrag zal volgen. Alle verzendkosten blijven voor rekening van de koper, tenzij sprake is van een onjuiste beschrijving van het boek of een verborgen gebrek. Het risico van retourzendingen is voor de koper.
Wij proberen onze bestanden zoveel mogelijk tijdig bij te werken. Het is echter mogelijk dat een verkocht boek toch nog in onze catalogus is opgenomen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard zijn wij in dat geval bereid om te proberen het door u gezochte boek langs een andere weg te verkrijgen.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Antiquariaat Novemberland/Novemberland Rare Books is an Antiqbook participant