Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Elettra Antiquariaat - Boekhandel - Verzendboekhandel
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Elettra Antiquariaat - Boekhandel - Verzendboekhandel

De Alde Buorren 4, 8567 LG OUDEMIRDUM, The Netherlands
Tel.: +31 (0) 651 400 934

Email: Elettra Antiquariaat - Boekhandel - Verzendboekhandel | Website: Elettra Antiquariaat - Boekhandel - Verzendboekhandel


Algemene voorraad met nadruk op: literatuur, poŽzie, biografieŽn, bibliofiele uitgaven in kleine oplage, 1e drukken, (kunst)boeken, topografie, specials, verzamelwaardige boekwerken.

-- Vanaf 1 januari 2016 weer op het oude adres: keizersmantel 423, op afspraak kunt u komen snuffelen in het kleinste antiquariaat van Nederland! Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam vooraf even te bellen vanwege enkele boekenbeurzen die bezocht worden. --
Verkoopvoorwaarden

Verzending in Nederland tot 3 kg. Past door de brievenbus vanaf: 2,00 tot 4,25 (afhankelijk van gewicht), (Pakket) NIET door de brievenbus tot 5 kg.: 7,50, daarboven tot 10 kg: 11,50.
Wij adviseren Priority voor het (Buitenland) Wilt u even laten weten welke verzendwijze u wenst?

Leveringsvoorwaarden ELETTRA

* Alle goederen/boeken/artikelen zijn compleet en verkeren in nieuwe of (bij boeken) antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
* Na uw bestelling ontvangen u en Elettra een bevestiging per e-mail.
* Uw bestelling/order wordt met de grootste zorg behandeld en na ontvangst van uw betaling verzonden, uw bestelling wordt 14** dagen gereserveerd, is uw betaling dan niet voldaan, hierna vervalt uw bestelling, voor ons heeft snelheid niet de hoogste prioriteit, wel dat de bestelling in goede orde en op het juiste adres afgeleverd wordt.
* Boeken die nog niet verschenen zijn (Uitgeverij), worden bij bestelling zonder voorbericht in nota gehouden.
* Wij handelen deze bestelling rechtstreeks met u af. In de e-mail staan de naam, het adres, de woonplaats en het telefoonnummer van Elettra vermeld.
* Boeken/Goederen + (verzendkosten) + BTW dienen vooraf betaald te worden.Wij leveren niet onder rembours, met acceptgiro of naar postbussen.
* Betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling en voor vaste klanten op rekening**
**Naar vaste klanten wordt op rekening geleverd (vanaf min. 1 jaar) en op de voor hen bekende wijze.
* Bij boekwerken is per boek of zending: boek/boeken/DVD, de porto/verpakking verschuldigd, deze wordt bij iedere boek/zending apart bepaald, echter boven de 75,00 euro wordt de zending aangetekend verzonden, deze kosten worden doorberekend.
* De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.

* Prijzen van BOEKEN en ANTIQUARIAAT zijn incl. 6% BTW
* Wij zullen de bestelde boeken/uitgaven met de meeste zorg verpakken en verzenden, het is daarom van het grootste belang dat u uw gegevens daarom juist en volledig invult bij uw bestelling.
* Retourzendingen worden in overleg met betreffende afnemer binnen 7 dagen geaccepteerd, maar zonder
vergoeding van de Porto-verzendkosten gecrediteerd, deze worden wel gecrediteerd indien de omschrijving afwijkt van het geleverde boek of uitgave.
* Ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd.
* Geleverde boeken en alle andere goederen blijven eigendom van Elettra totdat de totale betaling heeft plaatsgevonden.
* Levertijden zijn altijd onder voorbehoud, wij hebben geen invloed op de werkwijze van de leveranciers, vervoerders en andere omstandigheden.
* Alle kosten voortkomende uit niet tijdig betalen van fakturen + BTW op wat voor wijze dan ook, komen ten laste van de Koper.
* De links op onze site of andere, brengen u en www.henkdejonge.nl/uitsluitend tot elkaar en zijn op generlei wijze verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze bestelling.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Elettra Antiquariaat - Boekhandel - Verzendboekhandel is an Antiqbook participant