Antiquariaat Fokas Holthuis (ILAB/NVVA): Dogs
found: 3 books

 (HONDEN). APELDOORNSCHE KYNOLOGEN CLUB, Programma van de windhondenrennen en politiehondendemonstratie op Zondag 23 Mei 1937.
(HONDEN). APELDOORNSCHE KYNOLOGEN CLUB
Programma van de windhondenrennen en politiehondendemonstratie op Zondag 23 Mei 1937.
[Apeldoorn, A.K.C., 1937]. Geniet. 8 p. Met inlegvel om voor de ter beschikking gestelde prijzen te bedanken. 1e druk. Deels stoffig (zie afb.), met notities op het omslag. Zeer zeldzaam programma, niet in de NCC.
Antiquariaat Fokas Holthuis - PaulbooksProfessional seller
Book number: 275640
€  20.00 [Appr.: US$ 19.6 | £UK 17.75 | JP¥ 2837]
Catalogue: Dogs - Honden

 ERKELENS e.a., Rob van, En Pasje dan?
ERKELENS e.a., Rob van
En Pasje dan?
[Nijmegen], Stichting Tzara, [1989]. Garenloos. (40) p. Gedrukt in en oplage van 50 genummerde en door de auteurs gesigneerde exemplaren. Ietwat gastronomische parodie op Parmentier Jg. I, nr. 1/2, dat geheel gewijd was aan Henk van Ulsen, onder de titel 'Henk van Ulsen en de voordracht van literatuur'. Anders dan vaak het geval is hebben de parodisten er heel veel werk van gemaakt. Qua opmaak en kleurstelling is er niet veel verschil, en wie de inhoud en de teksten naast elkaar legt herkent meteen alle sloten en bijpassende sleutels. Het tijdschrift Parmentier is genoemd naar de bejaarde onderbuurman van een lid van de redactie. Diens hond heette Pasje. Vandaar de titel van de parodie! De schrijvers-samenstellers van de parodie zijn Rob van Erkelens, Rudy Korsten en Jeroen Scheifes (ook wel bekend als 'Irun S.'). Met: Heer Veer: 'Waar eten in ontlasting voorgaat'. Met bijdragen van o.a. Ina Herthart (// Ida Gerhardt), Hoop Uusterhuid (// Huub Oosterhuis), Jan Plak (//Johan Polak) en José Soufflé (// Joes Odufré).
Antiquariaat Fokas Holthuis - PaulbooksProfessional seller
Book number: 20462
€  45.00 [Appr.: US$ 44.11 | £UK 39.75 | JP¥ 6384]
Catalogue: Dogs - Honden

 WERUMÉUS BUNING, A., Onze ouwe Kokkert. Zijn leven en lotgevallen, gedurende zijn verblijf aan den vasten wal.
WERUMÉUS BUNING, A.
Onze ouwe Kokkert. Zijn leven en lotgevallen, gedurende zijn verblijf aan den vasten wal.
Den Haag, Henri J. Stemberg, 1882. Origineel omslag. 48 p. Met vier tweekleurige illustraties van J.M. Schmidt Crans. 1e druk. Rugje en bovenrand wat versleten. Enkele roestvlekken. Innemende voorplaat en ook achterop een portretje van deze scheepshond, waarvan 'Oud Zee-Officier' Arnold Weruméus Buning met dit leuke boekje zo'n liefhebbend getuigenis heeft afgelegd.
Antiquariaat Fokas Holthuis - PaulbooksProfessional seller
Book number: 259473
€  25.00 [Appr.: US$ 24.5 | £UK 22.25 | JP¥ 3547]
Catalogue: Dogs - Honden

| Pages: 1 |