Cees Noordzij: atlassen
gefunden: 3 Bücher

 
BAKKER, J.P. , DE ROECK, M.J.L.
De Bezige Bij Wereldatlas
Amsterdam, De Bezige Bij, 1951, 1ste druk. 35 cm., Hardcover (linnen). 320 pp + 36 pp. Kleurenillustraties. Conditie: Zeer goed, band van rood linnen, met duidelijke opdruk in goudkleurige belettering. Zeer netjes. Recent opnieuw ingebonden. Hierbij zijn de schutbladen vervangen. De rest is origineel en in prima staat. Boekblok, het los bijgeleverde register en corrigenda zijn smetteloos.. Mooie atlas met leuke aardrijkskundige artikelen en z/w foto's..
Cees NoordzijPrivate Verkäufer
Buchzahl: 10.006
€  20.00 | CHF 22]
Katalog: atlassen
Sonstige Stichworte: wereld atlas

 
ORMELING, F.J.
Bos - Niermeyer schoolatlas der gehele aarde
groningen, J.B. Wolters, 1964, 43 ste druk. 37,5 cm, Hardcover (linnen). 172 pp + 28 pp. Kleurenillustraties. Conditie: Goed, gebonden in bruin linnen met goudkleurige betettering. slijtage aan de rug, zowel aankop als staart. naam op schutblad. Kaarten en register zijn in zeer goede staat. smetteloos. Topografische atlas die de hele wereld in kaart brengt. Mooie helder gekleurde kaarten, waarvan sommige uitvouwbaar. Register is er los bijgeleverd en in de band is ruimte vrijgehouden om het tussen te steken. .
Cees NoordzijPrivate Verkäufer
Buchzahl: 10.009
€  17.50 | CHF 19]
Katalog: atlassen
Sonstige Stichworte: bosatlas, topografie

 
PROP, G.
Atlas van Nederland en de Indi?n voor de lagere school
zutphen, W.J. Thieme & CIE, z.j., 46 ste druk. 26 m. , Hardcover (linnen rug). Kleurenillustraties. Conditie: Redelijk, band van karton en papier met linnen rug. sleets, belettering verschoten. Boekje is opnieuw ingebonden met gebruik van de originele materialen, Enkele pagina's zijn vakkundig gerepareerd. Eén pagina mist een hoekje. Er is niet in geschreven. . Het atlasje bevat topografische- en blinde kaarten van de Nedrlandse provincies en Indi? uit de jaren 50. Daarnaast korte aardrijkskundige omschrijvingen en vragenoefeningen. Prijs is excl. verzendkosten (brievenbuspakketje ? 3.95).
Cees NoordzijPrivate Verkäufer
Buchzahl: 10.005
€  7.50 | CHF 8.5]
Katalog: atlassen
Sonstige Stichworte: lesboek, atlas

| Seiten: 1 |