De Verrassing: Marketing
trouvé: 3 livres

 
BAUDUIN, PAUL
Het Afzetpan, Een theorie voor betere marketing
Alphen aan de Rijn/ Brussel, N.Samsom nv, 1970, tweede druk. 22,3 x 15,3 x 1,6 cm., Paperback. 248 p.p.. No images. Conditie: Good, Door het hele boek staan er aandacht streepjes in de marges.Verder in goede staat. . Serie: Bouwstenen voor het bedrijfsbeheer. Marketing is een modewoord geworden en loopt daardoor het gevaar gebruikt te worden zonder te worden begrepen. Het is daarom goed dat het modewoord wordt vertaald en vervangen door een nieuwe naam die niet is mis te verstaan: Het Afzetplan. De rode draad die door het afzetplan loopt is die van planmatige co?rdinatie. Om deze te kunnen verwezenlijken is in de eerste plaats nodig een kritische waardering van alles en allen, vooral door de ondernemer van zichzelf. Dit boek is in de eerste plaats geschreven om de ondernemer,de eenzaamste en meest verantwoordelijke man in zijn bedrijf, een hulpmiddel te geven in zijn streven naar zelfkritiek. .
De VerrassingPrivée vendeur
N° du livre: 20160084
€  10.00 | CHF 11]
Catalogue: Marketing

 
BAUDUIN, PAUL
Marketing....maar dan goed
Alphen aan de Rijn/ Brussel, N.Samsom nv, 1970, 1ste druk. 22,3 x 15,2 x 2,1 cm., Paperback. 305 p.p.. No images. Conditie: Good, Wat verkleurt en wat vouwtjes in het cover, maar voor een paperback van 46 jaar oud nog best goed.. Serie: Bouwstenen voor het bedrijfsbeheer. De schrijver bezit het analytisch vermogen en de indringende stijl die nodig zijn om wetenschap daar te brengen waar de praktijkman haar met de hand kan grijpen en tot het werktuig te maken dat hem helpt zijn praktische problematiek tot oplossing te brengen..
De VerrassingPrivée vendeur
N° du livre: 20160083
€  10.00 | CHF 11]
Catalogue: Marketing

 
HASPER, W.J.J.
Vertegenwoordiger Verkoper Adviseur en het commerci?le gesprek
Alphen aan de Rijn/ Brussel, N.Samsom nv, 1969, tweede druk. 22,2 x 15,3 x 1,6 cm., Paperback. 234 p.p.. No images. Conditie: Good, Een vouwtje in het omslag maar verder in goede staat voor een boek uit 1969. . De auteur die uit het bedrijfsleven afkomstig is, heeft een rijke ervaring op het gebied van marketing en management. Zijn activiteiten zij vooral gericht op de totstandkoming en realisering van verkoopplannen-verkooporganisaties en commerci?le budgettering. .
De VerrassingPrivée vendeur
N° du livre: 20160085
€  10.00 | CHF 11]
Catalogue: Marketing

| Pages: 1 |