gevonden: 30 boeken op 2 pagina's. Dit is pagina 1
- Volgende pag.

9789025304485 Alan Mikhail 197477, Gods schaduw. Hoe sultan Selim I de loop van de geschiedenis bepaalde
Alan Mikhail 197477
Gods schaduw. Hoe sultan Selim I de loop van de geschiedenis bepaalde
Athenaeum. Paperback. Pp: 560. De invloed van het Ottomaanse rijk op de wereldgeschiedenis is lange tijd onderbelicht gebleven. Anders dan in West-Europa werd aangenomen, was het een brandpunt van intellectuele activiteit, geopolitieke macht en verlicht pluralistisch bestuur. Leider van de vooruitgang was de almachtige sultan Selim I (1470-1520). Geholpen door zijn begaafde moeder, GŁlbahar, breidde hij het rijk enorm uit. In Gods schaduw maakt Mikhail het Ottomaanse rijk van Selim I en de islam tot de spil van de globale geschiedenis. Hij herdefinieert gebeurtenissen als de reizen van Columbus, de protestantse reformatie, de trans-Atlantische slavenhandel en de verovering door de Ottomanen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Op basis van niet eerder onderzochte bronnen brengt Mikhail sultan Selim I en zijn tijd met veel oog voor detail tot leven. Een baanbrekend boek dat onze westerse blik drastisch bijstelt. ISBN: 9789025304485. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 2391337
€  12.00
Catalogus: Geschiedenis
Trefwoorden: 9789025304485

9789026339929 Saskia Noort 11022, Huidpijn
Saskia Noort 11022
Huidpijn
Ambo|Anthos. Paperback. Pp: 288. Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden.Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. Saskia Noort weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het BN`erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde.Huidpijn is Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Bevat de titelsong What to do? door Juliah Noa. Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2017. ISBN: 9789026339929. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 1586393
€  8.00
Catalogus: Thrillers
Trefwoorden: 9789026339929

9789049805081 Saskia Noort 11022, Huidpijn [dwarsligger]
Saskia Noort 11022
Huidpijn [dwarsligger]
Ambo|Anthos. Paperback. Huidpijn is Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeestWe hebben allemaal een duistere kant. Maar wat als die ineens in de spotlights staat?Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden. Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. Saskia Noort weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het BN`erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde.Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar thrillers werden tot nu toe meer dan 2,7 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk verschijnt in vijftien landen en is bewerkt voor televisie, film en theater. Ze is door het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs geŽerd met de Meesterprijs voor haar gehele oeuvre. ISBN: 9789049805081. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 917395
€  8.00
Catalogus: Thrillers
Trefwoorden: 9789049805081

9789026331398 Saskia Noort 11022, Huidpijn
Saskia Noort 11022
Huidpijn
Ambo|Anthos, 2016. Paperback. Pp: 288. Huidpijn is Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest We hebben allemaal een duistere kant. Maar wat als die ineens in de spotlights staat? Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden. Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. Saskia Noort weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het BN`erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde. Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar thrillers werden tot nu toe meer dan 2,7 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk verschijnt in vijftien landen en is bewerkt voor televisie, film en theater. Ze is door het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs geŽerd met de Meesterprijs voor haar gehele oeuvre. ISBN: 9789026331398. Cond./Kwaliteit: Redelijk.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 917391
€  7.00
Catalogus: Thrillers
Trefwoorden: 9789026331398

9789022582190 Kate Hamer 119759, Het meisje in het bos. Wat is waarheid, en wat niet?
Kate Hamer 119759
Het meisje in het bos. Wat is waarheid, en wat niet?
Boekerij. Paperback. Pp: 368. Een aangrijpend, prachtig en mysterieus verhaal over niet¬†te¬†breken familiebandenIk heet Ruby. Ik woon bij Barbara en Mick. Zij zijn niet mijn echte ouders, maar ze vertellen hoe ik me moet gedragen en wat ik moet zeggen. Ik moet zeggen dat mijn blauwe oog en de blauwe plekken op mijn armen zijn veroorzaakt door een val van de trap. Maar er zijn dingen die ik niet zal zeggen. Ik ga ze niet vertellen dat ik op zoek¬†ga naar mijn echte ouders.Op Ruby`s dertiende verjaardag komt een wens van haar uit. Het echtpaar dat haar opvoedt blijken niet haar echte ouders te zijn. Dat betekent dat haar echte vader en moeder ergens anders zijn, en Ruby besluit dat ze niet zal rusten voor ze hen heeft gevonden. Ze loopt weg, het bos in, met alleen een koffer in haar hand. Als ze een stel andere kinderen ontmoet, broertjes en zusjes die alleen in het bos lijken te wonen, sluit Ruby zich bij hen aan. Maar is Ruby wel veilig? Wat is waarheid, en wat niet? Wie probeert haar echt te helpen Ě"ď en wie is gevaarlijker dan ze¬†ooit voor mogelijk had gehouden?De pers over Het meisje in¬†de¬†rode jas - Een boek dat je niet kunt wegleggen. Kate Hamer weeft een verontrustend en origineel verhaal. Er zit dreiging in dit boek, het¬†broeit op elke pagina in de schaduw, maar er is ook onschuld, liefde en hoop.` Rosamund Lupton, auteur van Zusje - Een realistisch beeld van de relatie tussen moeder en dochter, vooral omdat de schrijfster het perspectief afwisselend bij¬†Beth en Carmel legt.` Vrij Nederland - Verrassende thriller van een nieuwe Britse¬†ster.` Margriet - Uitstekend opgebouwde roman. Zeer overtuigend slot.` NBD Biblion - Dit ongewone, onheilspellende en in-dringende debuut bezorgde me een brok in¬†mijn keel. Een aanrader.` Thrillers-leestafel.info - Deze spannende roman is zoveel meer dan een thriller.` Thrillerlezersblogspot.nl'Het meisje in de rode jas houdt de lezer in zijn greep " en wakker tot in de kleine uurtjes.` The Financial Times. ISBN: 9789022582190. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 1641900
€  9.00
Catalogus: Thrillers
Trefwoorden: 9789022582190

9789022585153 Kate Hamer 119759, Het meisje in het bos. Wat is waarheid, en wat niet?
Kate Hamer 119759
Het meisje in het bos. Wat is waarheid, en wat niet?
Boekerij. Paperback. Pp: 368. Een aangrijpend, prachtig en mysterieus verhaal over niet¬†te¬†breken familiebandenIk heet Ruby. Ik woon bij Barbara en Mick. Zij zijn niet mijn echte ouders, maar ze vertellen hoe ik me moet gedragen en wat ik moet zeggen. Ik moet zeggen dat mijn blauwe oog en de blauwe plekken op mijn armen zijn veroorzaakt door een val van de trap. Maar er zijn dingen die ik niet zal zeggen. Ik ga ze niet vertellen dat ik op zoek¬†ga naar mijn echte ouders.Op Ruby`s dertiende verjaardag komt een wens van haar uit. Het echtpaar dat haar opvoedt blijken niet haar echte ouders te zijn. Dat betekent dat haar echte vader en moeder ergens anders zijn, en Ruby besluit dat ze niet zal rusten voor ze hen heeft gevonden. Ze loopt weg, het bos in, met alleen een koffer in haar hand. Als ze een stel andere kinderen ontmoet, broertjes en zusjes die alleen in het bos lijken te wonen, sluit Ruby zich bij hen aan. Maar is Ruby wel veilig? Wat is waarheid, en wat niet? Wie probeert haar echt te helpen Ě"ď en wie is gevaarlijker dan ze¬†ooit voor mogelijk had gehouden?De pers over Het meisje in¬†de¬†rode jas - Een boek dat je niet kunt wegleggen. Kate Hamer weeft een verontrustend en origineel verhaal. Er zit dreiging in dit boek, het¬†broeit op elke pagina in de schaduw, maar er is ook onschuld, liefde en hoop.` Rosamund Lupton, auteur van Zusje - Een realistisch beeld van de relatie tussen moeder en dochter, vooral omdat de schrijfster het perspectief afwisselend bij¬†Beth en Carmel legt.` Vrij Nederland - Verrassende thriller van een nieuwe Britse¬†ster.` Margriet - Uitstekend opgebouwde roman. Zeer overtuigend slot.` NBD Biblion - Dit ongewone, onheilspellende en in-dringende debuut bezorgde me een brok in¬†mijn keel. Een aanrader.` Thrillers-leestafel.info - Deze spannende roman is zoveel meer dan een thriller.` Thrillerlezersblogspot.nl'Het meisje in de rode jas houdt de lezer in zijn greep " en wakker tot in de kleine uurtjes.` The Financial Times. ISBN: 9789022585153. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 1933575
€  6.00
Catalogus: Thrillers
Trefwoorden: 9789022585153

9789038810737 Nescio 10881, Natuurdagboek
Nescio 10881
Natuurdagboek
Nijgh & Van Ditmar. Linnen band met stofomslag. Pp: 528. - 7 December 1953 Maandagochtend. Stil, mild weer, nevelig, niet koud. Met de bus van 10 uur 13 naar Loenersloot. Buiten was de nevel dan eens wat dikker dan weer werd het zicht iets ruimer. Boven de nevels was een bleek blauwe lucht. Ergens omtrent Duivendrecht was een stuk breede sloot zoo geheel glad en zacht blauw als een lief en intelligent oog. In het dorpje (Abcou) geen mist maar schaduw en stilte.` Bij de verschijning van Nescio`s Verzameld werk in 1996 was het Natuurdagboek voor vele recensenten de grote ontdekking. In deze dagboeken, uit de periode tussen begin 1946 en eind 1955, doet de auteur nauwgezet verslag van zijn wandelingen en waarnemingen in de Hollandse natuur. Zorgvuldig neemt hij al het veranderlijke waar: het voortschrijden van de seizoenen, de wolken, het water, het licht, en hij legt dat alles vast in intieme, tijdloze beelden, als een schilder. Het toont de schrijver Nescio in zijn meest pure vorm. ISBN: 9789038810737. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 2721984
€  14.50
Catalogus: Waargebeurd
Trefwoorden: 9789038810737

9789022998694 Steve Mosby 11780, Niemand die je hoort
Steve Mosby 11780
Niemand die je hoort
Bruna Uitgevers, A.W. Paperback. Pp: 287. Hij bindt ze vast op bed en laat ze zonder eten of drinken volledig aan hun lot over. Wanneer vrienden contact opnemen, beantwoordt hij hun berichten zodat het lijkt alsof er niets aan de hand is. Zodra de jonge vrouwen overleden zijn, stuurt hij die vrienden een laatste bericht: jij hebt haar laten doodgaan. Detective Sam Currie moet de zaak van deze seriemoordenaar op zich nemen. Een van de verdachte is Dave Lewis. Dave heeft nog meer zorgen. De dood van zijn broer werpt nog steeds een schaduw over zijn leven. Ook zijn grote verloren liefde Tori laat hem niet los. Als zij in het ziekenhuis belandt, neemt Dave zich voor haar niet meer zo snel uit het oog te verliezen, ook al is hij intussen een voorzichtige relatie met internetdate Sarah begonnen. Dan blijkt Tori het volgende slachtoffer te zijn. ISBN: 9789022998694. Cond./Kwaliteit: Redelijk.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 172633
€  6.00
Catalogus: Thrillers
Trefwoorden: 9789022998694

9789024597437 Robert Jordan 39752, Het Oog van de Wereld
Robert Jordan 39752
Het Oog van de Wereld
Luitingh Sijthoff Fantasy. Paperback. Pp: 800. Het Oog van de Wereld is het eerste boek van Robert Jordans klassieke fantasycyclus Het Rad des Tijds. Een epos van maar liefst 15 boeken waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich wist te binden. Prime Video baseerde er het eerste seizoen van de tv-serie The Wheel of Time op, met superster Rosamund Pike als Moiraine Damodred en de Nederlandse acteur Josha Stradowski als niemand minder dan Rhand Altor.In het ooit zo vredige Emondsveld breken roerige tijden aan. Verre geruchten van grote gebeurtenissen in de buitenwereld werpen hun donkere schaduw over het dorpje. En daar blijft het niet bij. De komst van vreemdelingen brengt grote veranderingen mee, veranderingen die onomkeerbaar zijn en die het leven van alle betrokkenen voorgoed overhoop zullen halen. Er moet iets gebeuren, zoveel is duidelijk.Vijf jonge Emondsvelders vertrekken van huis en haard om de veranderingen te stoppen. Maar dan worden ze het middelpunt van een vernietigende reeks gebeurtenissen die de wereld in heftige beroering zal brengen. - Het Oog van de Wereld was een keerpunt in mijn leven. Ik las, ik genoot. En toen ging ik mijn eigen grote fantasyboeken schrijven.` Robin Hobb, auteur van De Boeken van de Zieners. ISBN: 9789024597437. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 2793067
€  11.50
Catalogus: Fantasy
Trefwoorden: 9789024597437

9789024595495 Robert Jordan 39752, Het Oog van de Wereld
Robert Jordan 39752
Het Oog van de Wereld
Luitingh Sijthoff Fantasy. Paperback. Pp: 784. (POD) Het Oog van de Wereld is het eerste boek van Robert Jordans klassieke fantasycyclus Het Rad des Tijds Ě"ď nu met compleet nieuwe proloog Raven. Met dit epos van maar liefst 15 boeken wist Jordans wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich te binden. Prime Video baseerde er The Wheel of Time-tv-serie op. In het ooit zo vredige Emondsveld breken roerige tijden aan. Verre geruchten van grote gebeurtenissen in de buitenwereld werpen hun donkere schaduw over het dorpje. En daar blijft het niet bij. De komst van vreemdelingen brengt grote veranderingen mee Ě"ď veranderingen die onomkeerbaar zijn en die het leven van alle betrokkenen voorgoed overhoop zullen halen. Er moet iets gebeuren, zoveel is duidelijk. Vijf jonge Emondsvelders vertrekken van huis en haard om de veranderingen te stoppen. Maar dan worden ze het middelpunt van een vernietigende reeks gebeurtenissen die de wereld in heftige beroering zal brengen. - Het Oog van de Wereld was een keerpunt in mijn leven. Ik las, ik genoot. En toen ging ik mijn eigen grote fantasyboeken schrijven.` Robin Hobb, auteur van De Boeken van de Zieners. ISBN: 9789024595495. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 2803097
€  21.50
Catalogus: Fantasy
Trefwoorden: 9789024595495

9789463561327 Scott Kelby 46236, Portretfotografie bij natuurlijk licht
Scott Kelby 46236
Portretfotografie bij natuurlijk licht
Van Duuren Media. Paperback. Pp: 208. In dit boek leert bestsellerauteur Scott Kelby hoe je de mooiste portretten in natuurlijk licht kunt maken en bewerken. Scott beschrijft alles in zijn bekende stijl en volgens zijn succesvolle methode. Van geavanceerde lenzen en camera-instellingen tot en met het vastleggen van natuurlijk licht: Alles komt aan bod in dit volledig nieuwe boek over fotograferen met behulp van natuurlijk licht. Of het nu gaat om direct zonlicht, raamlicht, schaduw of schemerlicht. Aan de hand van een heel scala aan lichtscenario's Legt Kelby uit hoe hiermee om te gaan. Vervolgens gaat hij diep in op het proces voor het bewerken van de afbeeldingen. Je leert de belangrijkste soorten bewerkingen die je kunt toepassen op al je natuurlijke licht-portretten en vervolgens verschillende technieken om het gezicht nog meer in het oog te laten springen. Scott leert je de foto te analyseren, je aanpak te plannen en het meeste te halen uit wat Lightroom en Photoshop hierin te bieden hebben. Trefwoorden: handleiding. ISBN: 9789463561327. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 2103459
€  21.50
Catalogus: Hobby
Trefwoorden: 9789463561327

9789024557097 Robert Jordan 39752, Het Rad des Tijds 1 - Het Oog van de Wereld
Robert Jordan 39752
Het Rad des Tijds 1 - Het Oog van de Wereld
Luitingh-Sijthoff. Hardcover. Pp: 782. In het ooit zo vredige dorpje Emondsveld breken roerige tijden aan. Grote gebeurtenissen in de buitenwereld, eerder slechts verre geruchten, werpen hun donkere schaduw over Emondsveld. En daar blijft het niet bij. De komst van onbekende vreemdelingen breng. ISBN: 9789024557097. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 328678
€  20.00
Catalogus: Fantasy
Trefwoorden: 9789024557097

9789024538270 Robert Jordan 39752, Het Rad des Tijds: Boek 1 - Het oog van de wereld
Robert Jordan 39752
Het Rad des Tijds: Boek 1 - Het oog van de wereld
Luitingh - Sijthoff, 2001. Paperback. Pp: 782. Het Rad des Tijds is een grootse meerdelige fantasysaga over de vervulling van bijna vergeten voorspellingen. Het Rad des Tijds gaat- zo zeldzaam in het fantasy-genre- over echte mensen, mensen die lijden, leren en liefhebben, mensen die opgroeien, fouten maken, twijfelen en lachen. Dit eerste boek van de cyclus vertelt over Rhand, Mart, Perijn, Egwene en Nynaeve- jonge mensen uit hetzelfde dorp, Emondsveld. De dorpelingen bemoeien zich niet met de buitenwereld en die bemoeit zich niet met hen. De komst van vreemdelingen brengt hier verandering in. Opeens schenken velen aandacht aan Emondsveld: machten van Licht en Duisternis, koningen en bedelaars, volken en krijgsorden. De vijf Emondsvelders worden het middelpunt van een vernietigende maalstroom, een draaikolk in het Patroon van de Tijd, een wereldschokkende reeks gebeurtenissen die en ieder verandert die ermee te maken krijgt. Want dit is de Eeuw die is voorspeld, de Eeuw die is weergekomen op het Rad des Tijds. Opnieuw wordt de Schepping bedreigd. Wat was, wat zal zijn, en wat is, zou alsnog onder de Schaduw kunnen vallen. ISBN: 9789024538270. Cond./Kwaliteit: Redelijk.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 759624
€  7.00
Catalogus: Fantasy
Trefwoorden: 9789024538270

9789463654753 David Westling 97824, Schaduw en spotlicht
David Westling 97824
Schaduw en spotlicht
Elikser B.V. Uitgeverij. Paperback. Pp: 267. Schaduw en spotlicht bevat zeven indringende verhalen waarin de hoofdpersonages worden geconfronteerd met een herkenbare, niet-alledaagse crisissituatie. Om die situatie het hoofd te bieden, gaan ze ieder op hun eigen wijze de strijd aan met zowel de buitenwereld als zichzelf. Een magisch moment verhaalt over een medewerker van een speelhal, die het leven zuur wordt gemaakt door zijn baas en op zoek gaat naar een manier om de man met gelijke munt terug te betalen. In Scherven steelt een vrouw in een opwelling iets van haar nieuwe buren, waardoor ze haar gemoedsrust en haar relatie op het spel zet. Het oog van de wereld gaat over twee schoolvrienden die tijdens het maken van een film getuige zijn van een dodelijke roofoverval. En in Van stof tot stof strandt een oorlogsveteraan door autopech in zijn geboorteplaats, waar hij 20 jaar geleden onder nare omstandigheden is vertrokken. Algauw wordt hij geconfronteerd met zijn verleden, dat veel dichterbij komt dan hem lief is. Van David Westling verschenen bij uitgeverij Elikser eerder De Nacht-wandelaar en andere verhalen, Oldtimer en De vreemdelinge en de oude premiejager. - Intrigerende bundel over menselijke worstelingen` **** Hebban over Oldtimer - De verhalen zijn knap opgebouwd, de spanning is kundig gedoseerd en de taal is uitmuntend gebruikt.` NBD Biblion over De Nachtwandelaar en andere verhalen www.davidwestling.nl. ISBN: 9789463654753. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 3203810
€  12.00
Catalogus: Literatuur
Trefwoorden: 9789463654753

9789022592731 Kevin Kwan 74711, Sex & Vanity. Kiest Lucie voor haar schatrijke familie, of voor de man op wie ze wanhopig probeert niet verliefd te worden?
Kevin Kwan 74711
Sex & Vanity. Kiest Lucie voor haar schatrijke familie, of voor de man op wie ze wanhopig probeert niet verliefd te worden?
Boekerij. Paperback. Pp: 336. Filmrechten verkocht aan Sony Pictures en SK¬†GlobalAls Lucie Churchill op de eerste ochtend van haar vakantie op het¬†eiland Capri oog in oog komt te staan met George Zao, weet¬†ze onmiddellijk dat ze een hekel aan hem heeft. Ze walgt van zijn galante aanbod om van hotelkamer te wisselen zodat zij uit¬†kan kijken over de Tyrreense Zee, ze haat het dat hij meer over kunst¬†weet dan zij en ze kan het werkelijk niet uitstaan dat hij haar heeft¬†gekust in de schaduw van een Romeinse ruÔne.Als dochter van een in Amerika geboren Chinese moeder en een New¬†Yorkse vader met blauw bloed, is Lucie altijd van plan geweest een¬†westerse man te trouwen. Er zit niets anders op dan George af te wijzen. Maar als ze hem jaren later weer tegen het lijf loopt Ě"ď nota bene¬†tijdens een weekendje weg met haar verloofde Ě"ď is hun aantrekkingskracht nog net zo sterk. Hoelang kan ze hem de toegang tot haar¬†wereld en hart ontzeggen?In de pers - Sex & Vanity scoort hoog op alle fronten: een zonovergoten eiland, een¬†oogverblindende bruiloft en een hartveroverend liefdesverhaal.` The¬†Guardian - Bruisend, speels en hilarisch. Kwan schrijft een heerlijk vileine parodie op de superrijken, maar verstopt daaronder een scherpzinnige analyse van hedendaags racisme.` Metro - Alleen Kwan kan onweerstaanbare humor en verrukkelijke personages zo soepel combineren met een satire op snobisme en racisme. Chapeau.` Kirkus Reviews. ISBN: 9789022592731. Cond./Kwaliteit: Goed.
-- De SlegteProfessionele verkoper
Boeknummer: 2613527
€  11.50
Trefwoorden: 9789022592731

| Pagina's: 1 | 2 | - Volgende pag.