Total # of books: 5665. Max. 5000 are shown.
found: 5000 books on 200 pages. This is page 5
Previous page - Next page

 
ALLENDE, ISABEL
Het eiland onder de zee
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 2010. Paperback met flappen 23x15. 6e druk. 447 blz. Oorspronkelijke titel: 'La isla bajo el mar' vertaald door Rikkie Degenaar. 'Het eiland onder de zee' is het verhaal van Zaritā een Caribische vrouw in de achttiende eeuw, die op haar negende als slavin wordt verkocht aan de Fransman Toulouse Valmorain, de eigenaar van een van de grootste suikerplantages in HaÔti. Ze werkt voor zijn twee echtgenotes, verzorgt zijn zoontje en wordt zijn concubine. Als de slaven in opstand komen tegen hun onderdrukkers, kan Zaritā zich ontdoen van het juk van haar meester, maar omwille van zijn kinderen helpt ze Valmorain het eiland te ontvluchten. Ze doen eerst het levendige Havana aan, om zich vervolgens in het opbloeiende New Orleans te vestigen. Daar zal Zaritā de liefde vinden en de weg vrijmaken voor het geluk waarnaar ze zo lang heeft verlangd..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B11772
€  8.00 [Appr.: US$ 9.4 | £UK 7.25 | JP• 1054]
Keywords: Slavernij

 
ALLENDE, ISABEL
Eva Luna
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 1988. Slappe kaft met flappen. 6e druk. 305 blz. Rug verkleurd. Vertaling Gin Klatser. Ik heet Eva. Volgens het boek dat mijn moeder raadpleegde om een naam voor me uit te kiezen betekent die naam leven. Ik ben geboren in een achterkamer van een naargeestig huis en opgegroeid tussen oude meubelen, boeken in het Latijn en mummies van mensen. Toch ben ik daar niet melancholiek door geworden want ik ben ter wereld gekomen met in mijn geheugen een vleugje oerwoud..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B625
€  5.00 [Appr.: US$ 5.87 | £UK 4.5 | JP• 659]
Keywords: Zuid-Amerika

 
ALLENDE, ISABEL
Fortuna's dochter
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 1999. Paperback met flappen 21x13. 6e druk. 441 blz. Vertaald uit het Spaans door Brigitte Coopmans. Het is 1849, het jaar waarin goud wordt ontdekt in CaliforniŽ. JoaquŪn Andieta, de geliefde van Eliza Sommers, is vastberaden het geluk te vinden en vertrekt uit Chili naar het noorden. Eliza besluit hem te volgen en maakt een verschrikkelijke reis, verborgen in het ruim van een zeilschip. Ze gaat op zoek naar haar geliefde in een onbekend land vol eenzame mannen en prostituťes die gelokt zijn door de goudkoorts. Haar ervaringen veranderen Eliza in een bijzondere vrouw. Zo komen een liefdesgeschiedenis en een geschiedschrijving van Amerika samen in deze meeslepende roman..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B4014
€  6.00 [Appr.: US$ 7.05 | £UK 5.5 | JP• 791]
Keywords: Roman goudzoekers CaliforniŽ

 
ALLENDE, ISABEL
Het goud van Tomás Vargas
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 1990. Slappe kaft met flappen 21x13. 1e druk. 272 blz. Vertaling uit het Spaans door Giny Klatser. Als een moderne Sheherazade vertelt Eva Luna verhalen over haar geliefde, Rolf Carlť. DrieŽntwintig zeer bijzondere geschiedenissen over liefde en alledaags geweld. In tegenstelling tot de rijke beelden, het weelderige landschap en de extravagante hartstochten die het lot van de personages bepalen, is haar toon steeds ingehouden, haast geheimzinnig..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B1006
€  6.00 [Appr.: US$ 7.05 | £UK 5.5 | JP• 791]
Keywords: verhalen

 
ALLENDE, ISABEL
Het huis met de geesten
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 1985. Slappe kaft met flappen 21x13. 8e druk. 430 blz. Vertaling Saskia Otter. Een familiekroniek, die zich vanaf het begin van deze eeuw over vier generaties uitstrekt tot in de jaren zeventig, toen de militaire dictatuur een einde maakte aan het socialistisch bewind van Salvador Allende..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B626
€  5.00 [Appr.: US$ 5.87 | £UK 4.5 | JP• 659]
Keywords: Zuid-Amerika vrouwen

 
ALLENDE, ISABEL
Liefde en schaduw
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 2000. Slappe kaft met flappen 21x13. 23e druk. 295 blz. Vertaald uit het Spaans door Giny Klatser. Dit is het verhaal van een ontluikende liefde tussen twee jonge mensen in een land dat gebukt gaat onder de verschrikkingen van een dictatoriaal regime. Zonder dat geografische namen worden gebruikt, is het duidelijk dat het hier het geboorteland van de schrijfster, Chili, betreft..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B1770
€  6.00 [Appr.: US$ 7.05 | £UK 5.5 | JP• 791]
Keywords: Chili Dictatoriaal vermiste personen

 
ALLENDE, ISABEL
Het negende schrift van Maya
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 2011. Paperback 23x15. 1e druk. 366 pag. Oorspronkelijke titel: 'El Cuaderno de Maja' vertaald door Rikkie Degenaar. 'Vertel me wat je wilt, met dit woeste leven, met dit kostbare leven, want je leeft maar ťťn keer.' De negentienjarige Maya is op weg naar Chiloť, een eiland in het zuiden van Chili. De ogenschijnlijke rust van deze geÔsoleerde plek steekt schril af tegen het harde straatleven van Las Vegas met zijn drugs en geweld dat Maya gewend is. Haar oma heeft haar naar Chiloť gestuurd en Maya een schrift meegegeven waarin ze haar dagboek kan bijhouden. Zo kan ze erachter komen wat zij nu echt wil met haar leven. Op Chiloť woont Maya bij Manuel Arias, een oudere, stugge antropoloog die bezig is een boek te schrijven over de mythologie van het Chileense eiland. Ook hij worstelt met zijn verleden. Het negende schrift van Maya is een roman over een jonge vrouw met een sterke overlevingsdrang, een onmiskenbaar Allende-verhaal: ontroerend, spannend en met warme humor..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B12209
€  8.00 [Appr.: US$ 9.4 | £UK 7.25 | JP• 1054]
Keywords: Rouwproces

 
ALLENDE, ISABEL
Het oneindige plan
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 1992. Slappe kaft met flappen 21x13. 4e druk. 418 blz. Vertaald uit het Spaans door Adri Boon. Schrijfster vertelt met de overtuiging van een vrouw die zelf veel heeft meegemaakt en sterk betrokken is bij de bewogen levens van anderen. Het is een kleurige schildering van een familiegeschiedenis in roerige tijden. Zonder de zwarte zijden van het bestaan buiten beschouwing te laten, creŽert zij met de geschiedenis van Gregory Reeves een groots en levendig fresco van onze tijd..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B1771
€  5.00 [Appr.: US$ 5.87 | £UK 4.5 | JP• 659]
Keywords: familiegeschiedenis USA Vietnam

 
ALLENDE, ISABEL
Paula
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 1994. Slappe kaft met flappen 21x13. 3e druk. 452 blz. Schuinsgelezen. Vertaald uit het Spaans door Adri Boon. Luister, Paula - in deze twee woorden waarmee dit boek opent, ligt het drama besloten dat een blijvende schaduw werpt op het leven van de schrijfster. Zij zelf is de moeder die eindeloze nachten waakt aan het ziekbed van haar dochter Paula. Ten prooi aan wanhoop en verdriet probeert zij tevergeefs contact met haar te krijgen. Maar Paula ligt in coma. Beroofd van haar geheugen doolt zij eenzaam rond in het duistere gebied tussen leven en dood. Zij besluit daarom haar het kostbaarste bezit te schenken dat zij heeft: haar herinneringen. Zij schrijft met een verrassende openhartigheid die alleen bestaat tussen moeder en dochter. Zo ontstaat een fascinerend en aangrijpend boek dat ondanks de tragiek doorspekt is met humor, een boek vol met vrolijke en minder vrolijke anekdotes uit het woelige bestaan van deze Chileense schrijfster..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B1769
€  6.00 [Appr.: US$ 7.05 | £UK 5.5 | JP• 791]
Keywords: Coma herinneringen

 
ALLENDE, ISABEL
Portret in sepia
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 2001. Slappe kaft met flappen 21x13. 2e druk. 416 blz. Vertaald uit het Spaans door Brigitte Coopmans. Dit boek speelt zich af zowel in San Francisco als in Chili, dat aan het einde van de negentiende eeuw geteisterd wordt door oorlogen en burgerstrijd. De hoofdpersoon van deze roman is Aurora del Valle. Zij lijdt aan een trauma waardoor de eerste vijf jaar van haar leven uit haar geheugen zijn gewist. Opgevoed door haar ambitieuze grootmoeder Paulina groeit ze op in een bevoorrecht milieu. Als Aurora, toch al gekweld door afschuwelijke nachtmerries, verraden wordt door de man van wie ze houdt en een keuze maakt waardoor ze de eenzaamheid leert kennen, besluit ze het mysterie van haar verleden te ontrafelen..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B2155
€  9.00 [Appr.: US$ 10.57 | £UK 8 | JP• 1186]
Keywords: historische roman familiesage

 
ALLENDE, ISABEL
Het rijk van de gouden draak
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 2004. Paperback met flappen 21x13. 4e druk. 285 blz. Vertaald uit het Spaans door Rikkie Degenaar. In dit tweede deel van de Jaguar- en Adelaartrilogie reizen Kate Cold en haar kleinzoon Alex naar het Verboden Rijk, een ongerept en moeilijk bereikbaar land hoog in de Himalya. De rust in dit vredige koninkrijk wordt ruw verstoord wanner de Gouden draak, een kostbaar beeld, in opdracht van een rijke westerse verzamelaar wordt gestolen. Het lukt Alex en zijn vriendin Nadia met behulp van een inheems meisje de koningszoon en diens boeddhistische leermeester de vijand te verslaan en daarmee het Verboden Rijk te redden. Isabel Allende schetst op de achtergrond de confrontatie tussen twee totaal verschillende culturen. Op subtiele wijze levert zij kritiek op de materialistische westerse samenleving, waarin men het gevoel voor spiritualiteit en het contact met de natuur verloren heeft..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B9299
€  7.50 [Appr.: US$ 8.81 | £UK 6.75 | JP• 988]
Keywords: Roman, Himalaya

 
ALLENDE, ISABEL
De stad van de wilde goden
Amsterdam, Wereldbibliotheek, 2003. Paperback met flappen 21x13. 6e druk. 285 blz. Vertaald uit het Spaans door Rikkie Degenaar. Kate Gold is reisboekenschrijfster, excentriek en voor de duivel niet bang. Op een dag komt haar vijftienjarige kleinzoon Alex logeren, juist als ze de opdracht heeft aangenomen om in het Amazonegebied de 'beesten' op te sporen, onbekende wezens die ongelooflijk sterk zijn en een dodelijke stank verspreiden. Alex en Kate sluiten zich aan bij een expeditie, die bestaat uit een bonte verzameling mensen. Onder hen een aantrekkelijke vrouwelijke arts, een arrogante antropoloog, een fotograaf, een puissant rijke ondernemer, enkele soldaten en een Braziliaanse gids met zijn twaalfjarige dochter Nadia, met wie Alex veel optrekt. Nadia kan praten met dieren en heeft een zesde zintuig, waar Alex met zijn stadse manieren aanvankelijk schamper over doet. Ieder van de deelnemers heeft zo zijn eigen redenen om de jungle in te trekken. Na een gevaarlijke reis raakt de expeditie in de dodelijke greep van de 'beesten'. Alex en Nadia worden door een indianenstam die nog nooit met de westerse beschaving in contact is geweest, ontvoerd naar de stad van de wilde goden, een mythische wereld die in niets lijkt op wat zij kennen. Zo begint een adembenemend en fantastisch avontuur zoals alleen Allende dat vertellen kan..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B6145
€  7.00 [Appr.: US$ 8.22 | £UK 6.25 | JP• 922]
Keywords: Amazonegebied, Indianen, Zuid-Amerika

 
ALSTEIN, (MARC VAN)
Grote bewegingen
Baarn, Uitgeverij de Prom, 1993. Paperback 20x13. 1e druk. 108 blz. 'Ondervinding, zo had de dichter geschreven, is wat je niet wilde ondervinden,' en dat geldt zeker voor het hoofdpersonage uit dit boek, een veertigjarige, welgestelde burger die zich, in een Antwerpen dat aan Elsschot en Gilliams herinnert, op een kwade dag geconfronteerd weet met zichzelf. Wat op zich niet bijzonder is. Ooit vond een jonge vrouw door zijn toedoen de dood. Net als zijn grootvader, 'een avonturier' die een verhouding had met de minnares van zijn vader, en net als zijn eigen vader, wordt hij voor de vraag gesteld of hij de werkelijkheid moet zien zoals ze is, of zoals hij zou willen dat ze was. En wat dan met 'zwaarmoedigheid die niemand kan verklaren, en die des avonds thuis komt', met 'pijn komt voort uit duisternis en we noemen het wijsheid. Het is pijn'? En is het inderdaad zo dat 'de meeste mensen een leven leiden van stille wanhoop'? De uitkomst lijkt voorspelbaar, maar is het misschien niet, want stel dat niemand verandert en als er dan toch wat verandert, dat alleen maar is 'opdat alles hetzelfde zou kunnen blijven'. En het valt misschien wel mee met die stille wanhoop..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: N2707
€  6.00 [Appr.: US$ 7.05 | £UK 5.5 | JP• 791]
Keywords: Liebrecht bourgeoisie

 
ALTHER, LISA
De danseres en de vogelman
Amsterdam/Antwerpen, Uitgeverij Contact, 1994. Paperback met flappen 20x13. 1e druk. 79 blz. Vertaald uit het Engels door Annet Mons. Een succesvolle en ogenschijnlijk gelukkige man breek radicaal met zijn verleden en verlaat zijn vrouw en zoon. Tijdens zijn reizen ontmoet hij een geheimzinnige vrouw, een danseres, die hem inwijdt in de danskunst. Maar wat is precies de bedoeling van deze dansen? Komen ze uit hemzelf of worden ze hem ingegeven door de schone danseres?.
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B1656
€  6.00 [Appr.: US$ 7.05 | £UK 5.5 | JP• 791]
Keywords: Parabel illustraties FranÁoise Gilot

 
ALTHER, LIZA
De kasteelboom
Amsterdam, Uitgeverij de Arbeiderspers, 1981. Paperback 23x15. 1e druk. 539 blz. Vertaald uit het Engels door Maina Huiskens. Dit is een panoramische roman over het Amerikaanse leven van het midden van de jaren vijftig tot het midden van de jaren zeventig. Turbulente jaren, die Lisa Alther beschrijft door de ogen van vijf īheldenī uit het zuiden van de Verenigde Staten. De optimistische toekomstdromen die de vijf koesteren, terwijl ze in een reusachtige beuk - de kasteelboom - zitten, worden achterhaald door de harde realiteit, die veel chaotischer bleek dan zij ooit konden vermoeden. Nadat hun wegen zich gescheiden hebben in de puberteit, keren de vijf twintig jaar later terug naar de kasteelboom. Hun zonen en dochters, die nu in deze boom zitten, verwijten hun ouders de gemiste kansen. De cirkel is gesloten, ook hýn dromen zullen door de realiteit ontluisterd wordenÖ.
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B3084
€  7.50 [Appr.: US$ 8.81 | £UK 6.75 | JP• 988]
Keywords: Roman USA 1950-1970

 
ALTHER, LISA
Een vrouw van vlees en bloed
Amsterdam, Contact, 1991. Paperback 23x15. 3e druk. 344 blz. Vertaling uit het Engels Nicky de Swaan. Clea Shawn is een succesvolle Newyorkse fotograaf. Ze is het soort vrouw dat gemakkelijk geobsedeerd raakt door mensen of dingen, en er zich volledig aan overgeeft tot ze weer door iets nieuws wordt gegrepen. Als haar inmiddels volwassen kinderen het ouderlijk huis hebben verlaten, ziet Clea zich genoodzaakt haar huwelijk, haar seksleven en haar werk opnieuw te beschouwen. Ook haar beste vriendin Elke, een manisch-depressieve beeldhouwster, is in haar werk en huwelijk vastgelopen. Samen ontdekken ze nieuwe dimensies in hun vriendschap nu oude patronen niet meer blijken te voldoen..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B988
€  7.50 [Appr.: US$ 8.81 | £UK 6.75 | JP• 988]
Keywords: Vrouwen

 
ALTHER, LISA
Zondige levens
Amsterdam, Uitgeverij Contact, 1991. Paperback 21x14. 2e druk. 539 blz. Vertaald uit het Engels door Maina Huisken. Eerder verschenen onder de titel 'De kasteelboom' bij uitgeverij Bert Bakker. Dit is het vervolg op 'Kinflicks'. De helden en heldinnen uit dit boek waren tijdens hun jeugdjaren met elkaar bevriend. In een reusachtige beuk, de kasteelboom, friemelden zij aan elkaar en fantaseerden over de toekomst. FantasieŽn die later achterhaald werden door de werkelijkheid, die veel chaotischer is dan zij als kinderen konden vermoeden. Met een groot gevoel van humor beschrijft Lisa Alther het leven van de vijf vrienden tijden de jaren zestig en zeventig: de tijd van de seksuele revolutie, de emancipatie en de beweging voor gelijke rechten. Na twintig jaar ontmoeten de vrienden elkaar weer. Ze hebben kinderen die hun ouders hun gemiste kansen verwijten: de cirkel is gesloten, ook hķn dromen zullen ontluisterd worden..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B3114
€  10.00 [Appr.: US$ 11.75 | £UK 9 | JP• 1318]
Keywords: Roman Seksuele revolutie emancipatie

 
ALTHUSSER, LOUIS
Antwoord aan John Lewis
Nijmegen, SUN, 1974. paperback met flappen 22x15. 84 blz. Schuinschrift 80. Vertaald uit het frans door Tony Voger. Kontroverse over marxisme en humanisme..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: F12496
€  4.50 [Appr.: US$ 5.29 | £UK 4 | JP• 593]
Catalogue: Geschiedenis
Keywords: Marxisme, humanisme

 
ALVAREZ, JULIA
Hoe de meisjes Garcia hun accent kwijtraakten
Amsterdam, Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 1996. Paperback met flappen 21x14. 1e druk. 255 blz. Vertaald uit het Engels door Tom van Beek. 'Hoe de meisjes Garcia hun accent kwijtraakten' is de kroniek van het gezin Garcia de la Torre, dat door de politieke situatie in de Dominicaanse Republiek, waar generaal Rafael Leonidas Trujillo zijn schrikbewind voert, wordt gedwongen hun geboorteland te ontvluchten. Carlos, Laura en hun vier dochters proberen een nieuw bestaan op te bouwen in de Verenigde Staten, maar door het verlies van hun persoonlijke bezittingen, status, familie en vrienden voelen ze zich ontheemd. In plaats van de verwachte vrijheid en veiligheid zijn er in Amerika nieuwe vijanden als racisme, klassen strijd en onbegrip. De vierzusjes - Carla, Sandra, Yolanda en Sofia - dromen van hun zelfstandigheid. Ze worden volwassen in een vreemde maatschappij. Ze komen in opstand tegen hun ouders, doorbreken taboes en zetten hun eerste schreden op het liefdespad, maar ze slagen er niet in zich los te maken van hun tirannieke vader en hun rijke Dominicaanse verleden..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B6912
€  6.50 [Appr.: US$ 7.64 | £UK 6 | JP• 856]
Keywords: Roman, Caribische migranten, Cultuurverschillen

 
ALVAREZ, JULIA
Iets aan te geven
Amsterdam, Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 1999. Paperback 21x14. 1e druk. 254 blz. Vertaald uit het Engels door Ton Falger en Tom van Beek. In 1960, toen Julia tien jaar oud was, vluchtte het gezin Alvarez van de Dominicaanse Republiek naar de Verenigde Staten. Julia's vader had deelgenomen aan een mislukte poging om het regime van dictator Rafael Trujillo omver te werpen en ballingschap was de enige manier om zijn leven te redden. Vader Alvarez nam zijn gezin mee naar, New York en probeerde in de Bronx de kost te verdienen als arts, terwijl zijn vrouw en vier dochters hun best deden zich aan te passen aan een vreemde cultuur, een levenslange strijd. 'Iets aan te geven' is Julia's eigen persoonlijke verhaal. Het handelt over de invloed die het gevangenzitten tussen twee culturen op haar leven heeft gehad, van een wanhopig verlangen om erbij te horen en een 'echte' Amerikaan te zijn tot een nostalgisch terugverlangen naar haar geboorteland. Daarnaast belicht Julia Alvarez de andere grote factor in haar leven: het schrijverschap. Voor Julia iets waar ze niet zonder kunnen omdat ze veel te vertellen ťn uit te leggen heeft. Zo ontstond 'Iets aan te geven', een warm, persoonlijk en openhartig document van een bijzondere vrouw..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B10210
€  7.00 [Appr.: US$ 8.22 | £UK 6.25 | JP• 922]
Keywords: Julia Alvarez

 
ALVTEGEN, KARIN
Verraad
Breda, Uitgeverij De Geus, 2007. Hardcover 21x13. 7e druk. 254 blz. Vertaald uit het Zweeds door Edith Sybesma. De levenspaden van Eva en Jonas kruisen elkaar op een fatale manier. Wanneer Eva ontdekt dat haar man een relatie heeft, besluit ze te gaan scheiden. Tijdens een avondje uit in Stockholm loopt ze Jonas tegen het lijf. Een aangename avond volgt. Wat Jonas echter niet vertelt, is dat hij een geliefde heeft, Anna, die in coma ligt. Jonas ziet in Eva een tweede Anna en dat zal Eva's leven drastisch veranderen....
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: S9612
€  7.00 [Appr.: US$ 8.22 | £UK 6.25 | JP• 922]
Keywords: triller

 
AMALRIK, ANDREJ
Niet begeerde reis naar Siberië
Amsterdam, G.A. van Oorschot, uitgever, 1970. Paperback 20x13. 2e druk. 337 blz. Vertaald uit het Russisch door Jozina IsraŽl en Karel van het Reve. Zijn autobiografische Siberische reis, verslag van een verbanning wegens 'leegloperij' is niet alleen het eerste authentieke verslag over het leven in een Siberisch landbouwbedrijf dat wij hebben, maar ook een zeer 'cool', licht ironisch, zakelijk, humaan, grondig en zeer onderhoudend verslag van de botsing tussen een recalcitrante student en de Russische autoriteiten van onze dagen..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: B8676
€  6.00 [Appr.: US$ 7.05 | £UK 5.5 | JP• 791]
Keywords: Reisverslag, SiberiŽ. Autobiografisch

 
AMBROSE, STEPHEN
Nixon Volume 2: The Triumph of a Politician 1962 - 1972
London, Simon & Schuster, 1989. Hardcover met stofomslag 24x16. First edition. 738 blz. Now, at last, Stephen Ambrose gives us a full and balanced account. To judge from this first volume, it is one of the most fascinating and important books of our time. (Mail on Sunday) Transfixing.. A voyage of discoveryÖ through a dizzily shifting landscape, by turns thrilling and stomach-turning. ( Christopher Lehmann-Haupt, New York Times).
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: F12048
€  28.00 [Appr.: US$ 32.9 | £UK 25 | JP• 3689]
Catalogue: Geschiedenis
Keywords: Biografie, Nixon

 
AMELROOY, WILLEKE VAN
Een dubbeltje sexappeal
Baarn, Uitgeverij De Fontein., 1990.. Paperback 21x13. 131 blz. Een terugblik op een periode van 25 jaar, meer dan 40 films, huwelijk met Marco Bakker en Leendert Janzee, ervaringen met Fons Rademakers, Hugo Claus en haar omgang met Rutger Hauer en nog veel meer..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: N10355
€  6.00 [Appr.: US$ 7.05 | £UK 5.5 | JP• 791]
Keywords: Ammelrooy, Willeke van plus fotobijlage.

 
AMERONGEN, MARTIN VAN (SAMENSTELLER)
Over de doden niets dan goeds
Amsterdam/Brussel, Thomas Rap, 1986. Slappe kaft 22x17. 1e druk. 168 blz. NecrologieŽn van politici. Met een inleiding van de samensteller..
Bob Petersen BoekenProfessional seller
Book number: A5358
€  7.50 [Appr.: US$ 8.81 | £UK 6.75 | JP• 988]
Catalogue: Algemeen
Keywords: Politici Nederland levensbeschrijving foto's

Previous page | Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | - Next page