Ask a question or
Order this book


Browse our books
Search our books
Book dealer info


Pollmann, Joost/ E.a.ean - De klonen van Kick Wilstra Een boek over strips, voetbal en HFC Haarlem Speciale uitgave naar aanleiding van de Haarlemse stripdagen. Pollmann geeft een overzicht van de voornaamste in Nederland verschenen voetbalstrips. Boek eindigt met een strip van 10 pagina's over de HFC Haarlem.

Title: De klonen van Kick Wilstra Een boek over strips, voetbal en HFC Haarlem Speciale uitgave naar aanleiding van de Haarlemse stripdagen. Pollmann geeft een overzicht van de voornaamste in Nederland verschenen voetbalstrips. Boek eindigt met een strip van 10 pagina's over de HFC Haarlem.
Description: drukkerij Excelsior, 2006-ongepagineerd hardcover nieuwstaat geschiedenis voetbalstrips. met Kick Wilstra, de wondermiddenvoor, getekend door Henk Sprenger, Wilstra was een samensmelting van Haarlems Kick Smit, Abe Lenstra en Faas Wilkes. Na Wilstra volgen andere striphelden als Roel Dijkstra, Rob van de Rovers en Ronnie Hansen, maar ook de meer 'humoristische' voetbalhelden van F.C. de Kampioenen en F.C. Knudde. .

Keywords:

Price: EUR 8.50 = appr. US$ 9.24 Seller: 't Duveltje
- Book number: 0102-99359

See more books from our catalog: Voetbal / Soccer / Football