[an error occurred while processing this directive]Ask a question or
Order this book


Browse our books
Search our books
Book dealer info


KOMRIJ, GERRIT - De Koning en de kist, vrolijk spel in drie korte bedrijven voor eerste-klassers /  Op de markt van rimbimbim, een spannend blijspel / De bekeerde Willem, sentimenteel spel voor eerste klassers, GESIGNEERD  (AS NEW)

Title: De Koning en de kist, vrolijk spel in drie korte bedrijven voor eerste-klassers / Op de markt van rimbimbim, een spannend blijspel / De bekeerde Willem, sentimenteel spel voor eerste klassers, GESIGNEERD (AS NEW)
Description: Winterswijk, 1994, 1e druk, 24-22-24 blz., oorspr. omslag; 12mo Boekgrootte tot 196 mm. Staat: ALS NIEUW; isbn: geen / none; . 140. Ter ere van de 50-ste verjaardag van Gerrit Komrij (30 maart 1994) zijn drie van zijn toneelstukken uit zijn middelbare schoolperiode uitgegeven door de Openbare Bibliotheek in een oplage van 140 genummerde exemplaren, deze drie boekjes dragen alle het nummer 50, Alle gesigneerd en gedateerd door Gerrit Komrij tijdens de feestelijke boekenmarkt gehouden te Winterswijk op 26-3-1994 ter ere van zijn 50-ste verjaardag,.

Keywords: LITERATUUR Literatuur

Price: EUR 145.00 = appr. US$ 157.59 Seller: Antiquariaat Henk van der Burg
- Book number: 5850

See more books from our catalog: Nederlandse Literatuur: proza en letterkunde

[an error occurred while processing this directive]