[an error occurred while processing this directive]Ask a question or
Order this book


Browse our books
Search our books
Book dealer info


HENRY WALTER  BATES - Natuurvorser op de Amazone. Verslag van avonturen en belevenissen, gedragingen van dieren, schetsen van het leven der Brazilianen en indianen, en aspecten van de natuur onder de evenaar, in de loop van elf reislustige jaren. Vertaald door Ruud Rook.

Title: Natuurvorser op de Amazone. Verslag van avonturen en belevenissen, gedragingen van dieren, schetsen van het leven der Brazilianen en indianen, en aspecten van de natuur onder de evenaar, in de loop van elf reislustige jaren. Vertaald door Ruud Rook.
Description: Amsterdam / Antwerpen, Uitgeverij Atlas, 1998, 1e druk. Linnen band met stofomslag, 432pp, 14,5 x 21,5 cm.. Nederlandse vertaling van A Naturalist on the River Amazons. A Record of Adventures, Habits of Animals, Sketches of Brazilian and Indian Life, and Aspects of Nature under the Equator, during Eleven Years of Travel (1863); het reisverhaal en verslag van de Braziliaanse cultuur door de Britse natuuronderzoeker Henry Walter Bates (1825-1892), één van de grondleggers van de zoögeografie. Geïllustreerd met zwart-wit reproducties. Met chronologie en register. Reeks Klassieke Reizen Nr. 3. Gebonden editie. Goed - met kleine signatuur op schutblad (zie foto's), verder uitstekend.

Keywords: Biologie, Brazilië, Zuid-Amerika, Evolutie, Darwin, Victoriaanse, Reisliteratuur 9025422357 ISBN13

Price: EUR 7.50 = appr. US$ 8.15 Seller: Arcana Cabana
- Book number: 2546

See more books from our catalog: ,Natuurlijke Historie & Biologie

[an error occurred while processing this directive]