SomeThingz, books etcetera
Ernest Claesstraat, 19, 3271, Scherpenheuvel-Zichem, Belgium
Tel.: +32 (0)491 39 13 41


info@somethingz.be
http://www.somethingz.be

Verkoopvoorwaarden

Betaalmethoden:
*overschrijving per bank
*paypal

verkoopsvoorwaarden en retourrecht

Alle boeken zijn compleet en tenminste in goede staat. Kleine gebreken, zoals naam op schutblad of lichte gebruiksporen die normaal zijn voor gebruikte boeken zijn niet altijd aangegeven.
Prijzen zijn netto, in euro en inclusief btw. Verzendkosten, bank- en chequekosten worden tegen kostprijs doorberekend. U ontvangt vooraf een opgave van het totaalbedrag per email.
Boeken worden geleverd tegen vooruitbetaling. Aan instellingen, bibliotheken en bekende klanten kan eventueel met met factuur worden geleverd.
Betaling kan geschieden via bank-overschrijving, of via paypal.
Geleverde boeken blijven eigendom van de verkoper totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaats gevonden.
Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Verkoper behoudt zich het recht voor de goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten hieruit voortvloeiend worden doorberekend aan de koper. Dit gebeurt steeds in overleg met de koper.
Elke aankoop kan binnen 7 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden (een voorafgaande kennisgeving per email wordt op prijs gesteld), waarna restitutie van het aankoopbedrag (niet de verzend- en/of bankkosten) volgt.
Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten + retourporto gerestitueerd. Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.

De boeken worden zorgvuldig verpakt om beschadiging tijdens transport te vermijden. Uw bestelling wordt standaard verzonden met geregistreerde post. Het standaardtarief voor zendingen binnen België bedraagt €4.99. Het standaardtarief voor verzending naar Nederland bedraagt €6.99. Wanneer een pakket retour komt omdat er een foutief adres werd opgegeven of omdat het pakket niet tijdig werd afgehaald aan een ophaalpunt, zullen er opnieuw portokosten worden aangerekend als de koper zijn bestelling alsnog wilt ontvangen. Bij betaling via Paypal is de extra kost zoals die door Paypal wordt aangerekend voor de koper. Deze meerkost bedraagt 3.5 % op het totaalbedrag (aankoopbedrag + porto) en €0.35 per transactie.

Creditcards: via Paypal