Antiquariaat Herman
Witte de Withlaan 11, 5242 BG Rosmalen, The Netherlands
Tel.: +31 (0)6-20584255


info@hermanbooks.nl
http://www.hermanbooks.nl

Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn volledig beschreven en in goede staat tenzij anders vermeld. Kleine gebreken, zoals naam op schutblad, lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken, zijn niet altijd aangegeven.
De prijzen zijn netto, incl. btw (niet vermeld op facturen in verband met de “margeregeling”).
Voor de verzending worden alleen de portokosten gerekend (dus geen administratie- of verpakkingskosten). De portokosten zijn afhankelijk van formaat en gewicht. Bij brievenbuspost vindt verzending plaats via PostNL; bij pakketpost via DHL, tenzij anders overeengekomen.
Indien de verkoper bijzondere kosten (bijv. aangetekend verzenden of de verzekering van het boek) nodig vindt, neemt hij hierover contact op met de koper om hierover een afspraak te maken. Deze kosten worden doorberekend.
Na ontvangst van een bestelling wordt een mail gestuurd met een factuur. Daarin zijn de volledige betaalgegevens opgenomen.
Boeken worden geleverd tegen vooruitbetaling. Bij bekende klanten kan evt. met factuur worden geleverd.
Betaling kan plaatsvinden via een bankoverschrijving of via PayPal.
Geleverde boeken blijven eigendom van de verkoper totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaatsgevonden.
Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper.
Retourzending is, zonder opgave van redenen, mogelijk binnen 7 dagen na ontvangst. Het risico is voor de afzender. Een voorafgaand bericht wordt op prijs gesteld. De verkoper restitueert het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten).


Creditcards: via Paypal