Festina Lente
c/o Via Salvatore Bongi, 85, 55100 Lucca, ItaliŽ
Tel.: +39 0583 464064


festinalente.libri@gmail.com

Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een stempel, een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt.
Binnen Nederland worden boeken met nota verstuurd. Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum. In bepaalde gevallen kan om vooruitbetaling worden gevraagd.
Bestellingen uit het buitenland dienen vooraf te worden betaald. In een orderbevestiging vermelden wij de verzendkosten en de betalingsmogelijkheden. Na ontvangst van dit bedrag versturen wij het pakket.
De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.
In het kader van de Europese belastingwetgeving brengen wij onze klanten op antiquarische- en tweedehands boeken geen BTW in rekening (z.g.n. margeregeling).
Reclamatie/retourzendingen worden volgens het in het Burgerlijk Wetboek beschreven artikel betreffende Kopen op Afstand, met name Boek 7, Art. 46D, afgehandeld. Retourrecht is 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
De boeken blijven ons eigendom tot de nota is voldaan. Betalingsmogelijkheden zijn o.a. Postbank, ING-bank, VISAcard en Eurocard/Mastercard
Ondanks al deze formaliteiten volgt, hopelijk spoedig, waar het om ging : Genieten van een, zorgvuldig uitgekozen, goed boek.

Creditcards: No creditcards