Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Antiquariaat 'de vrije heerlijkheid'
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Antiquariaat 'de vrije heerlijkheid'

Steenstraat 44, 5831 JG Boxmeer, The Netherlands
Tel.: +31 (0)485 57 45 02 | 06 46512962

Email: Antiquariaat 'de vrije heerlijkheid' | Website: Antiquariaat 'de vrije heerlijkheid'


drs. H.J.C. de Roover geograaf/planoloog

Topografie, Kunst, Literatuur en Algemeen.
Topografische kaarten, stads- en dorpsgezichtenVerkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn zo volledig mogelijk beschreven inclusief eventuele gebreken. Onder kleine gebreken wordt verstaan: bijvoorbeeld naam op schutblad, lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken worden niet altijd vernoemd.
Prijzen zijn netto in euro en inclusief btw.
Boeken worden geleverd bij vooruitbetaling. Aan instellingen, bibliotheken en bekende klanten kunnen eventueel op verzoek per factuur geleverd worden.
Betalingen kunnen geschieden per bank of giro-overschrijving.
Geleverde boeken blijven eigendom van de verkoper totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaatsgevonden.
het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaatsgevonden. Vermeld bij overschrijving altijd boeknummer.
Bij koop van boeken dient u uw volledige adres bekend te maken, derhalve niet alleen een postbusnummer.
Verzendkosten en eventuele bank- en checkkosten worden tegen kostprijs berekend. U ontvangt vooraf een opgave van het totaalbedrag per email met het rekeningnummer waarop gestort kan worden.
Verkoper behoudt zich het recht toe goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten hiervoor worden vooraf aangegeven ter doorberekening en goedvinden van de koper.
Boeken kunnen ook op afspraak worden opgehaald zonder verdere kosten
Elke aankoop kan binnen 7 dagen na ontvangst, zonder nadere opgaaf van redenen aan verkoper retour worden gezonden (een voorafgaande kennisgeving via email wordt daarbij op prijs gesteld, waarna rest\titutie van het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk zal plaatsvinden (niet de verzendkosten voor de retourzending).
Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten = retourporto gerestitueerd. Retourzendingen diene verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper gezonden werden. het risico van retourzending is nadrukkelijk voor de afzender.

Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Antiquariaat 'de vrije heerlijkheid' is an Antiqbook participant