Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Marc van Dijk
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Marc van Dijk

Papaverweg 46, 1032 KJ Amsterdam, The Netherlands
Tel.: 06-42792506

Email: Marc van Dijk | Website: Marc van Dijk


Winkel met algemene voorraad. Met nadruk op geschiedenis, kunst, literatuur. De winkel is een zelfstandig onderdeel van "Van Dijk & Ko" groothandel in antiek en curiositeiten.
Openingstijden di t/m za 10.00 tot 18.00, zo 12.00 uur tot 18.00 uur.Terms of Sale

The books are in good condition. Shipping is not included. Orders outside the Netherlands have to be paid in advance. Orders will be send by standard mail. If you need additional postal services please ask for it. Payment through international banktransfer
IBAN: NL29 RABO 0393 8914 10 BIC: RABONL2U

Paypal: marc@antiquariaatmarcvandijk.nlVerkoopvoorwaarden

Boeken verkeren in goede staat. Kleine gebreken, normaal voor gebruikte boeken, worden niet altijd vermeld. Prijzen zijn in euro. BTW wordt niet vermeld (Margeregeling) Verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Vooruitbetaling kan worden gevraagd. Bij zendingen buiten Nederland dient altijd vooruit te worden betaald. Bij betaling achteraf svp binnen twee weken. U ontvangt na uw bestelling een email met de totale kosten. Een nota wordt altijd meegezonden. Koper heeft het recht het geleverde zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen terug te zenden. Kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Bij wanprestatie van de verkoper worden de kosten geheel vergoed. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender. Let op: niet alle boeken die worden aangeboden bevinden zich in de winkel. Wilt u een bepaald boek inzien dan is het verstandig eerst even contact op te nemen.

Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Marc van Dijk is an Antiqbook participant