Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Boekhandel en Antiquariaat TweeŽrlei
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Boekhandel en Antiquariaat TweeŽrlei

Doctor Langeveldplein 10, 3362 HE Sliedrecht, The Netherlands
Tel.: +31 (0)184 630721

Email: Boekhandel en Antiquariaat TweeŽrlei | Website: Boekhandel en Antiquariaat TweeŽrlei


Boekhandel en Antiquariaat TweeŽrlei is eind jaren 80 opgericht door Jan Gelderman (1955) onder de naam Antiquariaat Libris. In 2005 heeft het bedrijf een ingrijpende verbouwing en koerswijziging ondergaan. Er werd gestart met de verkoop van nieuwe boeken vanuit het pand in Sliedrecht en de naam werd gewijzigd in TweeŽrlei. Inmiddels is TweeŽrlei al 8 jaar een bekende naam in het Sliedrechtse en ook online kennen steeds meer mensen Boekhandel TweeŽrlei.

Specialisaties
Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de in- en verkoop van theologie, tweede wereldoorlog, kinderboeken en thrillers, maar daarnaast wordt ook een breed assortiment aan andersoortige boeken gevoerd.Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn compleet en tenminste in goede staat. Kleine gebreken, zoals naam op schutblad of lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken zijn niet altijd aangegeven.
Prijzen zijn netto, in euro en inclusief btw. Verzendkosten, bank- en chequekosten worden tegen kostprijs doorberekend. U ontvangt vooraf een factuur van het totaalbedrag per email.
Boeken worden geleverd tegen vooruitbetaling.
Betaling kan geschieden via bank- of giro-overschrijving.
Geleverde boeken blijven eigendom van de verkoper totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaats gevonden.
Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Verkoper behoudt zich het recht voor de goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten hieruit voortvloeiend worden doorberekend aan de koper.
Elke aankoop kan binnen 7 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden (een voorafgaande kennisgeving per email wordt op prijs gesteld), waarna restitutie van het aankoopbedrag (niet de verzendkosten) volgt.
Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten + retourporto gerestitueerd. Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Boekhandel en Antiquariaat TweeŽrlei is an Antiqbook participant