Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Boekhandel Een Tweede Leven
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Boekhandel Een Tweede Leven

, Twello, The Netherlands


Email: Boekhandel Een Tweede Leven | Website: Boekhandel Een Tweede Leven


Welkom bij Boekhandel Een Tweede Leven, online 2e hands boeken bestellen bij de grootste boekenfanaat van Nederland!
Ik heb een divers aanbod aan Literatuur, Esoterie/Psychologie, Kunst e.d., maar ook Romans, Actie/thrillers, Kinderboeken, Poezie, Biografien en nog veel meer.
Kijk op onze website www.boekhandeleentweedeleven.nl voor meer informatie hierover.Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn in goede staat, tenzij anders vermeld. Kleine gebreken (naam op schutblad, vlekjes, leesvouwen etc.) worden niet altijd vermeld.
Indien u zekerheid wenst te hebben over de staat, raad ik u aan nadere informatie te vragen per e-mail.In principe sturen wij boeken in goed vertrouwen naar u toe, per email ontvangt u dan de factuur in PDF-formaat.
Prijzen zijn exclusief verzendkosten (tarieven van PostNL voor brievenbuspost- en Euro 5,75 voor pakketpost met DHL tot 10 kilo,in Nederland). Zodra u een bestelling heeft geplaatst, stuur ik u een bevestigingsmail met de betalingscondities.
Wanneer u vragen heeft over de hoogte van de verzendkosten of de staat van het boek, vraagt u dat vooraf per e-mail, dan zal ik u hierop een antwoord geven en u om een bevestiging vragen.
Boeken blijven mijn eigendom tot volledige betaling is ontvangen. U heeft het recht, om binnen 7 dagen na ontvangst, het boek retour te sturen.
De verzendkosten zijn voor uw rekening, u krijgt het aankoopbedrag retour.
Het kan incidenteel voorkomen dat een boek al verkocht is, terwijl de site nog niet is bijgewerkt. Hiervoor mijn excuses.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Boekhandel Een Tweede Leven is an Antiqbook participant