Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Antiquariaat van Starkenburg
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Antiquariaat van Starkenburg

Loseweg 158, 7315 HC Apeldoorn, The Netherlands
Tel.: +31 (0) 6 46405090
Gesloten antiquariaat, bezoek uitsluitend op afspraak.
Email: Antiquariaat van Starkenburg | Website: Antiquariaat van Starkenburg


Uitgave van nieuwsbrieven en zeer beperkt deelname aan boekenbeurzen.Verkoopvoorwaarden

De boeken verkeren, behoudens de vermelde gebreken, in goede staat. Boeken die niet voldoen aan hetgeen de omschrijving suggereert, kunnen op onze kosten worden geretourneerd.
Bestellingen telefonisch(ook 's avonds) en in het weekend op 055 - 5213042, per fax op 055 - 5789902 of per E mail: wstarken@xs4all.nl
Over de prijzen wordt niet apart BTW berekend. Antiq. Van Starkenburg maakt gebruik van de zogenaamde marge-regeling voor de antiquarische en tweedehands boeken; de nieuwe boeken en uitgeversrestanten zijn inclusief 9 % BTW.
De prijzen zijn binnen Nederland exclusief 3,95 euro verzending.
De boeken blijven ons eigendom tot de nota is voldaan. Hierbij wordt een betalingstermijn aangehouden van twee weken. De nota dient voldaan te worden op NL14INGB0005018645 te name van Antiquariaat van Starkenburg te Apeldoorn. De volgende afkortingen worden gehanteerd : lin = linnen band, hlin = halflinnen band, ing = ingenaaid boek (gebrocheerd, paperback), gekart = gekartonnnerd. Indien een stofomslag aanwezig is dan is zulks vermeld. Als een stofomslag te zwaar is beschadigd dan wordt het boek verkocht als zijnde zonder stofomslag. De beschadigde omslag wordt wel bijgeleverd. Overigens moet worden opgemerkt dat boeken niet altijd met stofomslag zijn uitgegeven.
Antiquariaat van Starkenburg accepteert ook betalingen via IDEAL OF PayPal.

Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Antiquariaat van Starkenburg is an Antiqbook participant