Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Silverenberg
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Silverenberg
Antiquarian books, prints, maps and art


Lid van de Nederlandse Vereniging van Antiquaren, aangesloten bij de International League of Antiquarian Booksellers Lid van de Nederlandse Vereniging van Antiquaren, aangesloten bij de International League of Antiquarian Booksellers

Apeldoornstraat 32, 5651 EP Eindhoven, The Netherlands
Tel.: +31 (0)40 243 20 64
by appointment only
Email: Silverenberg | Website: Silverenberg


Art, Judaica, prints, illustrated Books, sixties
No shop.Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn volledig beschreven, inclusief alle gebreken.

Prijzen zijn netto, in euro en inclusief btw. Verzendkosten bank- en chequekosten worden tegen kostprijs doorberekend. U ontvangt vooraf een opgave van het totaalbedrag per email.

Boeken worden geleverd tegen vooruitbetaling. Aan instellingen, bibliotheken en bekende klanten kan eventueel met factuur worden geleverd.

Betaling kan geschieden via bank- of giro-overschrijving of pay pal. Geleverde boeken blijven eigendom van de verkoper totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaats gevonden.
Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Verkoper behoudt zich het recht voor de goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten hieruit voortvloeiend worden doorberekend aan de koper.
Elke aankoop kan binnen 7 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden (een voorafgaande kennisgeving per email wordt op prijs gesteld), waarna restitutie van het aankoopbedrag (niet de verzendkosten) volgt.
Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten + retourporto gerestitueerd. Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Silverenberg is an Antiqbook participant