Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Antiquariaat Schot
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Antiquariaat Schot

Anthonie Fokkerstraat 7, 3331 KA Zwijndrecht, The Netherlands


Email: Antiquariaat Schot | Website: Antiquariaat Schot


Wij zijn een algemeen (internet-) antiquariaat met een grote voorraad tweedehands boeken.Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn in goede conditie tenzij ander aangegeven.
Voor de prijs van onze boeken, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Antiquariaat Schot te mogen claimen of te veronderstellen.
Antiquariaat Schot streeft naar een zo actueel mogelijk artikelbestand. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.
De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

Retourvoorwaarden:
U kunt uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Neem hiervoor altijd eerst contact op via de e-mail.

Andere informatie:
Verzending binnen Nederland kost standaard 2 euro voor bestellingen van één of meerdere losse boeken. Voor series en sets wordt een bedrag van € 5,75 gerekend.
De verzending van pakketten onder de 10 kilo gaat standaard via de DHL binnen Nederland, pakketten boven de 10 kilo worden verzonden met de DPD. Verzendingen naar België gaan standaard met de DPD en kosten € 7,15 per pakket. Voor overige bestemmingen zijn de verzendkosten variabel en zullen wij u eerst informeren.

Bestellingen worden na ontvangst van betaling dezelfde dag of de eerstvolgende dag verstuurd. In alle gevallen wordt u op de hoogte gehouden d.m.v. een verzend-update inclusief track en trace code. De boeken worden netjes ingepakt zodat ze in dezelfde staat als besteld worden bezorgd. We versturen op alle doordeweekse dagen.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Antiquariaat Schot is an Antiqbook participant