Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Antiquariaat Raster
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Antiquariaat Raster

Rodenrijselaan 38d, 3037XG Rotterdam, The Netherlands
Tel.: +31 (0)10-4666623 / +31 (0)10-4363885
Vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.30 uur. Bezoek op afspraak is mogelijk.
Email: Antiquariaat Raster | Website: Antiquariaat Raster


Antiquariaat Raster is gespecialiseerd in fotoboeken en beschikt daarnaast over een ruime algemene voorraad met een accent op Rotterdam, kunst, design en literatuur.Verkoopvoorwaarden

- Alle boeken zijn compleet en tenminste in goede staat. Eventuele grotere gebreken zijn vermeld; kleinere gebreken, zoals naam op schutblad of lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken zijn niet altijd aangegeven.
- Prijzen zijn in euro en inclusief btw.
- Verzendkosten, bank- en chequekosten worden tegen kostprijs doorberekend. U ontvangt vooraf een opgave van het totaalbedrag per e-mail.
- Boeken worden geleverd tegen vooruitbetaling. Aan collega's, instellingen en bekende klanten kan eventueel met factuur worden geleverd.
- Betaling kan geschieden via bank- of giro-overschrijving. Ook betalen met Paypal is mogelijk.
- Geleverde boeken blijven eigendom van de verkoper totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaats gevonden.
- Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Verkoper overlegt met koper over het verzekeren en/of aangetekend verzenden van goederen. De kosten hieruit voortvloeiend worden doorberekend aan de koper.
- Elke aankoop kan binnen 7 dagen na ontvangst aan verkoper retour gezonden worden na een met redenen omklede kennisgeving per e-mail. Daarna volgt restitutie van het aankoopbedrag (niet van de verzendkosten).
- Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten en retourporto gerestitueerd.
- Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.

ING-nummer Raster: NL69INGB0004505883
BIC ING: INGBNL2A
IBAN Raster: NL69INGB0004505883
Kamer van Koophandel: 24275195

Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Antiquariaat Raster is an Antiqbook participant