Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
PoŽziecentrum vzw
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

PoŽziecentrum vzw

Vrijdagmarkt 36, B-9000, Gent, Belgium
Tel.: 0032 (0)9 225.22.25 | Fax: 0032 (0)9 225.90.54

Email: PoŽziecentrum vzw | Website: PoŽziecentrum vzw


Het PoŽziecentrum is een informatie-, documentatie- en studiecentrum voor Nederlandstalige poŽzie en anderstalige poŽzie in Nederlandse vertaling. Er is ook bijzondere aandacht voor Zuid-Afrikaanse poŽzie.

De werking van het PoŽziecentrum omvat vijf pijlers: een documentatiecentrum, een tijdschrift (PoŽziekrant), een uitgeverij, een publiekswerking en een poŽzieshop. De shop heeft op het vlak van poŽzie het grootste aanbod uit Vlaanderen en Nederland aan nieuwe publicaties (dichtbundels, bloemlezingen, secundaire literatuur, Ö) en non-book materiaal. Behalve de nieuwe publicaties omvat de shop ook een poŽzie-antiquariaat.
Verkoopvoorwaarden

- de boeken zijn in goede staat. Kleine gebreken, zoals naam op schutblad of lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken zijn niet altijd aangegeven.
- de prijzen zijn netto, in EURO en inclusief BTW
- bestellingen kunnen enkel per e-mail, fax of schriftelijk gebeuren
- verzendkosten zijn ten laste van de koper
- eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper
- betaling kan via overschrijving. Voor Nederlandse klanten beschikken we over een rekening bij Rabobank. U ontvangt voorafgaand aan de betaling een e-mail met opgave van het totaal bedrag en de praktische informatie voor de verdere afhandeling van de bestelling (rekeningnr, BIC, IBAN, Ö)
- de bestelde boeken worden verstuurd na het ontvangen van de betaling
- elke aankoop kan binnen de 7 dagen na ontvangst teruggezonden worden.Verzendkosten die hiermee gepaard gaan, zijn ten laste van de koper. Is de retourzending het gevolg van een onvolledige/incorrecte beschrijving, dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. Gelieve ons voorafgaand aan een retourzending te verwittigen via e-mail. Retourzendingen dienen ons te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan de koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is voor de afzender.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
PoŽziecentrum vzw is an Antiqbook participant