Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Antiquariaat Indruk
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Antiquariaat Indruk

Koningin Wilhelminastraat 47, 8019 AK Zwolle, The Netherlands
Tel.: +31 (0)637026318

Email: Antiquariaat Indruk | Website: Antiquariaat IndrukVerkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn compleet en in goede staat, tenzij anders aangegeven. Kleine gebreken, zoals een naam op schutblad of lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken zijn niet altijd aangegeven. De genoemde prijs is exclusief verzendkosten. Bij bestelling ontvangt u een rekening inclusief verzendkosten. Na betaling worden de boeken verzonden naar het door u opgegeven adres.

Betaling op bankrekening, geen betalingen met creditcard mogelijk. De boeken blijven ons eigendom tot de rekening is betaald.


Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Als de boeken aangetekend of verzekerd moeten worden verzonden, staan de kosten op de rekening vermeld.

Elke aankoop kan binnen 14 dagen na ontvangst, graag met opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden. Mits het boek in dezelfde staat retour is ontvangen, wordt het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) teruggestort. Het risico (+ kosten) van het retour zenden ligt in principe bij de koper. Als een boek niet voldoet aan onze beschrijving, neemt u dan eerst contact met ons op via email.

Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Antiquariaat Indruk is an Antiqbook participant