Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Out of stock
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Out of stock
Shop by appointment or chance only

Gouvernementstraat 7, 9000, Gent, Belgium
Tel.: +32499764223

Email: Out of stock | Website: Out of stock


Out of stock specialties include art, photography, erotica, pulp and Dutch literature (>1960). Non-fiction specialties include crime, drugs, sexuality and popular culture.Verkoopvoorwaarden

Alle boeken worden correct beschreven. Ook gebreken zoals naam op schutblad of lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken zijn aangegeven.
Prijzen zijn netto, in euro en inclusief btw. Verzendingskosten zijn voor rekening van de koper.
Na vooruitbetaling worden de boeken spoedig geleverd. Het opmaken van een factuur is steeds mogelijk op vraag van de koper.
Betaling kan geschieden via bank overschrijving of Paypal, of via credit card (Visa, American Express, Mastercard).
Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Verkoper behoudt zich het recht voor de goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten hieruit voortvloeiend worden doorberekend aan de koper
Elke aankoop kan binnen 14 dagen na ontvangst, zonder reden, aan de verkoper retour gezonden worden, waarna terugbetaling van het aankoopbedrag (niet de verzendkosten) volgt.
Is de retourzending een gevolg van onvolledige beschrijving dan volgt een terugbetaling van het aankoopbedrag inclusief verzendkosten.
Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan de koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de koper.

Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Out of stock is an Antiqbook participant