Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Antiquariaat Meilof
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Antiquariaat Meilof

Albatrosstraat C 5 , 9663PV Nieuwe Pekela, The Netherlands
Tel.: +31 (0)597 672497

Email: Antiquariaat Meilof | Website: Antiquariaat Meilof


Antiquariaat Meilof bevat literatuur vanaf ongeveer 1880, met de nadruk op clandestien werk uit de Tweede Wereldoorlog en fraaiere uitgaven. Daarnaast vindt u kunst met nadruk op de Haagse School, met o.a. vele originele gravures en een groot assortiment aan rijmprenten.
Verkoopvoorwaarden

De boeken en prenten in het aanbod zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, per boek of prent is de staat aangegeven. Kleine onvolkomenheden zoals een heel lichte vouw, een potloodstreepje, een ex libris, stempel of naam zijn niet altijd vermeld.
Betalingen: Na binnenkomst van uw bestelling ontvangt u een mail, waarin de prijs en kosten voor verzending worden vermeld. Na betaling ontvangt u zo spoedig mogelijk uw bestelling. Bij duurdere objecten kan aangetekende verzending nodig zijn, waarvan de prijs wordt doorberekend. U kunt hierover overleggen. Wat betreft de belastingen val ik onder de margeregeling. BTW wordt dan ook niet vermeld.
Als een boek of prent niet voldoet aan de beschrijving kunt u de zending retourneren en daarna ontvangt u het aankoopbedrag + de verzendkosten terug, op voorwaarde dat hierover eerst telefonisch overleg is geweest. Dit is mogelijk tot twee weken na de verzenddatum. Als de beschrijving van het boek of de prent wel voldoet, maar u bedoelde een ander exemplaar dan kunt u het boek, de prent ook terugzenden. In dat geval ontvangt u alleen de prijs van de prent of het boek terug. Ook in dit geval is telefonisch overleg gewenst en dient u de retourzending binnen twee weken na verzending te regelen.
U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan mijn antiquariaat, omdat er een fors aanbod van uitgaven en kunst is, welke u misschien graag eerst gezien wilt hebben. Tel. 0597 672497 (zondag niet bellen, 's ochtends niet voor 11 uur en 's avonds niet na 23.00 uur). U bent hartelijk welkom.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Antiquariaat Meilof is an Antiqbook participant