Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Matilda's Boek
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Matilda's Boek

Kloosterlaan 25, 4551 BA Sas van Gent, The Netherlands
Tel.: +31 (0)115 45 09 99 | Fax: +31 (0)115 45 45 60

Email: Matilda's Boek | Website: Matilda's Boek


kinderboeken & jeugdboeken

algemene boeken

luisterboekenVerkoopvoorwaarden

-Tenzij anders vermeld verkeren alle boeken in een behoorlijke antiquarische staat. Kleine defecten (naam op schutblad, enkele potloodaantekeningen, vlekjes enz.) worden niet altijd vermeld.
We proberen de boeken zo zorgvuldig en uitvoerig mogelijk te beschrijven. We proberen een zo helder mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te hanteren. Een boek zal in goede staat hoger geprijsd zijn dan een vergelijkbaar boek in mindere staat.
-U kunt altijd specifieke informatie over een titel vragen.

Bestellingen
-Wij verzoeken u bij uw bestelling het boeknummer, de auteur en (een gedeelte van) de titel te vermelden. Vergeet niet ook uw adresgegevens te vermelden!
-Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld.
-Bestellingen kunnen d.m.v. het bestelformulier, per email, fax, post of telefonisch worden gedaan.

Betaling
-In Nederland en BelgiŽ leveren wij over het algemeen op rekening, te betalen binnen 14 dagen na ontvangst.
-U kunt betalen met een giro- of bankoverschrijving.
-Wij kunnen vooruitbetaling vragen. In dat geval wordt uw bestelling , na het versturen van de factuur, gedurende 4 weken voor u gereserveerd. Na betaling volgt levering zo spoedig mogelijk.
-De boeken blijven eigendom van Matilda's Boek tot volledige betaling heeft plaatsgevonden. Wanneer een koper in gebreke mocht blijven het verschuldigde bedrag over te maken, kan de rekening worden verhoogd met euro 4,55 administratiekosten en zijn de eventuele incassokosten voor rekening van de koper.
-Daarnaast kunt u het pakje onder rembours laten verzenden. U moet dan contant aan de postbode betalen. Dit kost euro 7,- extra.
-De prijzen zijn in Euro's exclusief verzendkosten.

Verzenden/Verzendmogelijkheden
-Bestellingen in Nederland worden via TPG-post verzonden en in BelgiŽ via De Post.
-Wij hanteren de TPG-tarieven en voor kanten uit BelgiŽ de Belgische Posttarieven. Deze komen voor rekening van de koper.
-Rembours: zie hierboven
-Bij zendingen naar bestemmingen buiten Nederland en BelgiŽ wordt u van alle verzendmogelijkheden en de daarbijbehorende portokosten op de hoogte gebracht.

Retourrecht
-Boeken die onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u binnen 8 dagen retourneren in originele of vergelijkbare verpakking. Indien de boeken in de originele staat verkeren zal het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) aan u worden gerestitueerd. Neemt u wel altijd eerst even contact met ons op.

Privacybeleid
Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een goede afhandeling van uw bestellingen en voor de administratie van Matilda's Boek. Deze gegevens zullen op geen enkele wijze aan derden ter beschikking worden gesteld.

Boekenzoekdienst
Als u op zoek bent naar (een) bepaalde titel(s) kunt u een zoekverzoek doen/zoeklijst geven. Dit kunt u doen door middel van ons (internet) zoekverzoekformulier, per email, fax, post of telefoon. U kunt ook ons formulier uitprinten en faxen of opsturen. Als u een bepaalde druk of uitgave van een boek zoekt, vergeet u dit er dan niet bij te vermelden. Wij zullen actief voor u op zoek gaan. Deze dienst is geheel vrijblijvend, zonder aankoopverplichting.

Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Matilda's Boek is an Antiqbook participant