Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Marnix' Boeken bvba
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Marnix' Boeken bvba

Torhoutstraat 50, 8610, Kortemark, Belgium
Tel.: +32 (0)51-56 6592 | Fax: +32 (0)51-569 805

Email: Marnix' Boeken bvba | Website: Marnix' Boeken bvba


Naslagwerken in prima staat op het gebied van Ned.,Fr., Eng., Du., Latijnse en Oud-Griekse taal- en letterkunde, geschiedenis, kunstgeschiedenis, heemkunde (persoons-/plaatsnaamkunde, genealogie, heraldiek, volkskunde, dialecten) en schoolboeken.
Verkoopvoorwaarden

Alleen betaling door overschrijving op rekening.

Verkoopvoorwaarden:
Steeds voorafbetaling, inclusief de verzendingskosten. Koper mag ook ter plaatse komen op afspraak via de telefoon, of via mail, ook tijdens weekends. Dan vervallen uiteraard de portkosten, moet er niet worden ingepakt, en kan men vrijblijvend het winkelaanbod bezichtigen.

Retourrecht:
Elke aankoop kan binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden (een voorafgaande kennisgeving per email wordt op prijs gesteld), waarna restitutie van het aankoopbedrag (niet de verzendkosten) volgt. Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten en retourporto terugbetaald. Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Marnix' Boeken bvba is an Antiqbook participant