Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Kunzt.nl
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Kunzt.nl

Fossemaheerd 149, 9737 KD Groningen, The Netherlands
Tel.: +31 (0)6 16279717

Email: Kunzt.nl | Website: Kunzt.nl


Kunzt.nl is gespecialiseerd in kunstboeken en kunst. U vindt er nieuwe en gebruikte uitgaven van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.Verkoopvoorwaarden

Boeken worden verstuurd met PostNL.

Portokosten:
- Kan door de brievenbus: tot 250 gram: euro 2,00
- Kan door de brievenbus: tot 500 gram: euro 3,84
- Kan door de brievenbus tussen 500 gram en 2 kg. 4,50 euro
- Kan NIET door de brievenbus en moet als postpakket verzonden worden tot 10 kg.: euro 6,75

Het risico van de verzending ligt bij de verkoper. Een verzekerde zending tot 10 kg. kost euro 8,61.
Alle boeken zijn compleet en in goede staat, tenzij anders aangegeven. Kleine gebreken die normaal zijn voor gebruikte boeken, zoals een naam in het boek, of een vouw in een pagina, zijn niet altijd vermeld.

Prijzen zijn netto, in euro en inclusief btw. Verzendkosten worden tegen kostprijs doorberekend. U ontvangt vooraf een opgave van het totaalbedrag per email. Betaling per bankoverschrijving of via Paypal. Creditcardbetaling via Paypal. De kosten voor een Paypalbetaling worden in rekening gebracht bij de koper.

De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.
De betaling verloopt via bank- of giro-overschrijving. Na uw bestelling, krijgt u per post of e-mail een factuur inclusief verzendkosten.
Betaling vindt vooraf plaats. Zodra het bedrag op de rekening is bijgeschreven, wordt het bestelde zo snel mogelijk toegezonden.

Elke aankoop kan binnen 7 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden (een voorafgaande kennisgeving per email wordt op prijs gesteld), waarna restitutie van het aankoopbedrag (niet de verzendkosten) volgt.

Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten + retourporto gerestitueerd. Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Kunzt.nl is an Antiqbook participant