Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Kien boeken
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Kien boeken
Voorheen De Stille Kracht - Oostende

Valkenier 13, 4143 GM Leerdam, The Netherlands
Tel.: +31 (0)345 769033

Email: Kien boeken | Website: Kien boeken


Verkoop en aankoop van:
Nederlandse en vertaalde literatuur;
Letterkunde en literatuurgeschiedenis;
Geschiedenis.Verkoopvoorwaarden

Boeken worden aangeboden mits onverkocht. De volgorde van binnenkomende bestellingen wordt strikt gerespecteerd.
De boeken verkeren, tenzij anders aangeduid, in normale antiquarische staat. Kleine gebreken, zoals een naam op het schutblad of lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken, zijn niet altijd aangegeven.
Bestellingen kunnen via het formulier maar zij kunnen ook per e-mail, telefonisch of schriftelijk worden geplaatst.
Een e-mail wordt gestuurd ter bevestiging van de beschikbaarheid & reservering en met vermelding van het netto te betalen bedrag (met details over de verzendingskosten).
Betaling dient voor levering te geschieden. Bestelde boeken blijven 10 dagen gereserveerd, in afwachting van de betaling.
Bestelde boeken blijven eigendom van de verkoper tot de volledige betaling is geschied.
Betaling kan per bank of giro. Voor betalingen binnen Europa kunt u gebruik maken van de IBAN of BIC code. Betalingen buiten Europa kunnen via Paypal.
Vermelde prijzen zijn in euro’s; de prijzen zijn inclusief 6% btw, exclusief verzend- en/of verzekeringskosten.
Alle verzend- en eventuele betalingskosten en kosten voor verzekering zijn ten laste van de koper. Verzending gebeurt op risico van de koper. Verkoper houdt zich het recht voor goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden.
De koper heeft het recht binnen 7 dagen te retourneren zonder opgaaf van redenen. Een voorafgaande kennisgeving per e-mail wordt op prijs gesteld. Het aankoopbedrag wordt exclusief de gemaakte verzendkosten binnen 30 dagen geretourneerd. Retourneren geschiedt op kosten van de koper.
Is de retourzending een gevolg van onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief retourporto en verzendkosten gerestitueerd. Retourzendingen dienen de verkoper in dezelfde staat te bereiken als waarin ze aan de koper werden verzonden. Het risico van retourzendingen ligt nadrukkelijk voor de afzender.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Kien boeken is an Antiqbook participant