Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
kAdeBoeken
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

kAdeBoeken

Nijverheidsweg Noord 90A, 3812 PN Amersfoort, The Netherlands
Tel.: +31 (0)683349311 / +31 (0)612492525

Email: kAdeBoeken | Website: kAdeBoeken


Algemeen antiquariaat met nadruk op kunst, fotografie, architectuur, wetenschap, indonesiŽ, reizen, geÔllustreerd, foto's, posters, folders en oude & decoratieve prentenVerkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn compleet en verkeren in goede staat, tenzij anders beschreven. Kleine gebreken, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Boeken worden geleverd tegen vooruitbetaling.
Betaling kan geschieden via IDEAL of bankoverschrijving. Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper.
Elke aankoop kan binnen veertien dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden (een voorafgaande kennisgeving per email wordt op prijs gesteld), waarna restitutie van het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) volgt.
Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten + retourporto terugbetaald.
Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
kAdeBoeken is an Antiqbook participant