Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Inter-Antiquariaat Mefferdt & De Jonge
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Inter-Antiquariaat Mefferdt & De Jonge


Lid van de Nederlandse Vereniging van Antiquaren, aangesloten bij de International League of Antiquarian Booksellers Lid van de Nederlandse Vereniging van Antiquaren, aangesloten bij de International League of Antiquarian Booksellers

Bernard Zweerskade 18, 1077 TZ Amsterdam, The Netherlands
Tel.: +31-(0)20-6640841

Email: Inter-Antiquariaat Mefferdt & De Jonge | Website: Inter-Antiquariaat Mefferdt & De Jonge


Wij verkopen de mooiste stadsplattegronden, land- en zeekaarten uit de 16 de tot en met de 19de-eeuw. Ook stadsgezichten, getekend en gedrukt tot ca. 1850, vormen een belangrijk onderdeel van de collectie. Wij houden van prenten en tekeningen met een verhaal, veelal een stuk Nederlands cultureel erfgoed. Daarnaast zijn wij sinds een jaar of 10 wereldwijd de grootste handelaar in staal- en heliogravures van Sir Lawrence Alma-Tadema.
Terms of Sale

Prices are in euro; shipping and insurance cost is extra. Items remain our property until paid in full. Shipping of items after receipt of payment. Preferred method of payment: bank transfer. PayPal payments cost 4% extra. Return policy: 10 days with notification, full refund. The risk of returning items is for the account of the sender.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Inter-Antiquariaat Mefferdt & De Jonge is an Antiqbook participant