Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Galerie Stylo
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Galerie Stylo

Rijksstraatweg 8A, 2121 AE Bennebroek, The Netherlands
Tel.: +31 (0)23-5840837

Email: Galerie Stylo | Website: Galerie Stylo


Galerie Stylo is gespecialiseerd in originele oude affiches, met name uit de periode 1890-1940. Daarnaast bestaat de collectie uit drukwerk en grafiek uit dezelfde periode, zoals kalenders, boeken, tijdschriften, bladmuziek en reclamedrukwerk.Verkoopvoorwaarden

Doorgaans is slechts 1 exemplaar van een affiche of boek beschikbaar. Beschikbaarheid is onder voorbehoud van eerdere verkoop. Aansprakelijkheid voor typefouten in de tekst wordt niet aanvaard. Prijzen kunnen zonder vooraankondiging worden gewijzigd. Goederen worden verkocht onder de margeregeling, zonder berekening van BTW. Alle goederen worden verkocht zonder auteurs- of reproductierechten. Na ontvangst van de betaling worden goederen in een stevige verpakking verzonden. Alleen de daadwerkelijke kosten worden in rekening gebracht, geen behandel- of orderkosten. Materiaalkosten worden alleen doorberekend wanneer er afwijkende en kostbare materialen moeten worden gebruikt.
Recht van retour: Mocht de aankoop niet tot tevredenheid zijn, dan mag het artikel tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden en alleen als het izch nog in dezelfde staat bevinst als op het tijdstip van de bestelling. In dat geval wordt de volledige aanschafprijs, onder aftrek van de verzendkosten, vergoed. Na deze periode van 14 dagen kan de koopovereenkomst niet meer eenzijdig worden ontbonden.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Galerie Stylo is an Antiqbook participant