Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Festina Lente
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Festina Lente

c/o Via Salvatore Bongi, 85, 55100 Lucca, ItaliŽ
Tel.: +39 0583 464064

Email: Festina Lente | Website: Festina Lente


FESTINA LENTE is een gesloten antiquariaat, in 1993 ontstaan uit een grote privť-verzameling van boeken op het gebied van ItaliŽ. Dit specialisme vormt nog steeds onze hoofdactiviteit. Wij kopen en verkopen ( vertaalde ) italiaanse literatuur en drukwerk over ItaliŽ in de ruimste zin. Ook bieden wij, zolang de voorraad strekt, andere boeiende boeken aan. Wij staan op markten en beurzen in het hele land en onderhouden, wat ItaliŽ betreft, een zoekdienst.Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een stempel, een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt. In een orderbevestiging vermelden wij de verzendkosten en de betalingsmogelijkheden. Na ontvangst van het factuurbedrag versturen wij het pakket.
De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.
In het kader van de Europese belastingwetgeving brengen wij onze klanten op antiquarische- en tweedehands boeken geen BTW in rekening (z.g.n. margeregeling).
Reclamatie/retourzendingen worden volgens het in het Burgerlijk Wetboek beschreven artikel betreffende Kopen op Afstand, met name Boek 7, Art. 46D, afgehandeld. Retourrecht is 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
De boeken blijven ons eigendom tot de nota is voldaan.
Ondanks al deze formaliteiten volgt, hopelijk spoedig, waar het om ging : Genieten van een, zorgvuldig uitgekozen, goed boek.

Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Festina Lente is an Antiqbook participant