Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Antiquariaat P.L.M. Dullaert
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Antiquariaat P.L.M. Dullaert

Kleine Overstraat 48, 7411 JM Deventer, The Netherlands
Tel.: +31 (0)654946223

Email: Antiquariaat P.L.M. Dullaert | Website: Antiquariaat P.L.M. Dullaert


Een groot deel van de boekenvoorraad is te bezichtigen in onze winkel aan de Kleine Overstraat 48 te Deventer. Geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Zeldzame en dure titels te bezichtigen op afspraak tel 0031(0)654946223.
Drs. P.L.M. Dullaert is antiquair, antiquaar, theoloog en register taxateur.Verkoopvoorwaarden

De boeken en prenten in het aanbod zijn compleet - tenzij anders aangegeven - en verkeren in normale antiquarische staat, per boek of prent is de staat aangegeven. Kleine onvolkomenheden zoals een heel lichte vouw, een potloodstreepje, een ex libris, stempel of naam zijn niet altijd vermeld.

Betalingen: Na binnenkomst van uw bestelling ontvangt u een mail, waarin de prijs en kosten voor verzending worden vermeld. Na betaling ontvangt u zo spoedig mogelijk uw bestelling. Bij duurdere objecten kan aangetekende verzending nodig zijn, waarvan de prijs wordt doorberekend. U kunt hierover overleggen. Wat betreft de belastingen wordt geleverd onder de margeregeling. BTW wordt dan ook niet vermeld.
Aan instellingen, bibliotheken en bekende klanten kan eventueel met factuur worden geleverd.

Als een boek of prent niet voldoet aan de beschrijving kunt u de zending retourneren en daarna ontvangt u het aankoopbedrag + de verzendkosten terug, op voorwaarde dat hierover eerst telefonisch overleg is geweest. Dit is mogelijk tot twee weken na de verzenddatum. Als de beschrijving van het boek of de prent wel voldoet, maar u bedoelde een ander exemplaar dan kunt u het boek, de prent ook terugzenden. In dat geval ontvangt u alleen de prijs van de prent of het boek terug. Ook in dit geval is telefonisch overleg gewenst en dient u de retourzending binnen twee weken na verzending te regelen.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Antiquariaat P.L.M. Dullaert is an Antiqbook participant