Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Antiquariaat Dekter
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Antiquariaat Dekter

Klavergriend 94 , 1356 KE Almere, The Netherlands


Email: Antiquariaat Dekter | Website: Antiquariaat Dekter


Na 25 jaar ervaring te hebben opgedaan met de verkoop van nieuwe boeken in een nieuwe stad hebben wij onze activiteiten uitgebreid met de online verkoop van oudere zaken: een modern antiquariaat: bijzondere uitgaven, tweedehands boeken en vondsten uit binnen- en buitenland.
Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we de afgelopen jaren gebouwd aan een curieuze verzameling boeken: eenmalige uitgaven, gelegenheidsuitgaven, bijzondere drukvormen, fantasievolle geschenken. Daarnaast hebben we een ruime collectie “modern antiquariaat”. Voornamelijk literaire uitgaven en tevens detectives, thrillers, romans, kinderboeken, naslagwerken.
Maar ook voor zoekopdrachten kunt u bij ons terecht. U wilt iets hebben, maar u heeft geen tijd? Wij hebben het netwerk en kunnen u mogelijk helpen. Informeer hiernaar.
Wij drukken geen catalogus, ons aanbod staat op onze site en op www.antiqbook.nlVerkoopvoorwaarden

1. Alle boeken zijn beschreven, inclusief gebreken
2. Alle boeken zijn compleet en tenminste in goede staat. Kleine gebreken worden vermeld in de omschrijving en wel als volgt: gaaf = als nieuw, zeer goed= geen noemenswaardige gebreken, goed= lichte gebreken (minimale leesvouwen, verkleuring, lichte beschadiging omslag e.d.), redelijk= duidelijk gelezen (onderstreping, ezelsoor etc.).Waar nodig wordt de kwalificatie toegelicht. Namen op schutblad worden niet vermeld. Bij een gaaf boek staat er vanzelfsprekend geen naam op het schutblad.
3. Prijzen zijn netto, in euro en inclusief BTW. Verzendkosten, bank-en girokosten worden tegen kostprijs doorberekend. U ontvangt vooraf een opgave van het totaalbedrag per email.
4. Boeken worden geleverd tegen vooruitbetaling.
5. Betaling kan geschieden via bank-of giro-overschrijving.
6. Geleverde boeken blijven eigendom van de verkoper totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaatsgevonden.
7. Een bestelling wordt maximaal 10 werkdagen voor u gereserveerd.
8. Het verzenden van de bestelde boeken is voor rekening van de koper. Verkoper behoudt zich het recht voor de goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten hieruit voortvloeiend worden doorberekend aan de koper.
9. Elke aankoop kan binnen 7 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden (een voorafgaande kennisgeving per email wordt op prijs gesteld), waarna restitutie van het aankoopbedrag (niet de verzendkosten) volgt. Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten + retourporto gerestitueerd. Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor rekening van de afzender.

Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Antiquariaat Dekter is an Antiqbook participant