Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
Antiquariaat De Boekvinder
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

Antiquariaat De Boekvinder

Paulineweg 17, 1865 AD BERGEN AAN ZEE, The Netherlands
Tel.: + 31 (0)72 581 82 82

Email: Antiquariaat De Boekvinder | Website: Antiquariaat De Boekvinder


De Boekvinder in notendop
In 1988 startte Else Stekelenburg in Zeist een winkeltje in tweedehandsboeken en noemde het ‘De Boekvinder’. Algauw werd de kwaliteit van de boeken beter en de voorraad groter. De winkel moest verhuizen naar een ruimer pand. De Boekvinder werd steeds meer een ‘echt’ antiquariaat, dat zich specialiseerde in boeken over Nederlands-Indië en antroposofie, maar ook andere genres als geschiedenis en kunst zijn bij De Boekvinder goed vertegenwoordigd.

In 2005 werden de winkelactiviteiten in Zeist beëindigd. Het antiquariaat verhuisde naar het Noord-Hollandse Bergen, waar Else Stekelenburg het samen met echtgenoot Teun voortzet. De Boekvinder is nu te vinden op het Internet, op de zaterdagse weekmarkt in Bergen (N-H) en op vele boekenmarkten en beurzen.

Antiquariaat De Boekvinder is aangesloten bij de BOB (Bond van handelaren in oude boeken). De website van de BOB is: www.bob-online.nl.
Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn compleet en tenminste in goede staat. Kleine gebreken, zoals naam op schutblad of lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken zijn niet altijd aangegeven.
Prijzen zijn netto, in euro en inclusief BTW. Verzendkosten bank- en chequekosten worden tegen kostprijs doorberekend. U ontvangt vooraf een opgave van het totaalbedrag per email.
Boeken worden geleverd tegen vooruitbetaling. Aan instellingen, bibliotheken en bekende klanten kan zonodig met factuur worden geleverd.
Betaling kan geschieden via bank- of giro-overschrijving, of via credit card: ........
Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Verkoper behoudt zich het recht voor de goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten hieruit voortvloeiend worden doorberekend aan de koper.
Elke aankoop kan binnen 7 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden (een voorafgaande kennisgeving per email wordt op prijs gesteld), waarna restitutie van het aankoopbedrag (niet de verzendkosten) volgt.
Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten + retourporto gerestitueerd. Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.

Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
Antiquariaat De Boekvinder is an Antiqbook participant