Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
antiquariaat Bagage
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

antiquariaat Bagage
gesloten antiquariaat, bezoek op afspraak


Lid van de Bond van Handelaren in Oude Boeken

Voorthuizertsraat 74, 3881 SJ Putten, The Netherlands
Tel.: +31 (0)341-354532
gesloten antiquariaat, bezoek op afspraak
Email: antiquariaat Bagage | Website: antiquariaat Bagage


Bij antiquariaat Bagage vind je een groot aanbod aan reis-, berggidsen, expeditie verhalen en poolreisverslagen. Topografie en beschrijvingen van landen, streken en steden. Daarnaast ook een uitgebreide collectie originele, oude topografische kaarten. Een deel is via internet zichtbaar. Ben je op zoek naar beschrijving/ kaart van land, streek of plaats graag een mailbericht.
Verkoopvoorwaarden

Verkoopvoorwaarden
Alle boeken zijn compleet, tenminste in goede staat en volledig beschreven, inclusief alle gebreken. Hieronder wordt niet verstaan kleine gebreken, zoals naam op schutblad, lichte beschadigingen aan band/ stofomslag of leesribbels in de rug, hetgeen normaal is voor gebruikte boeken. Het aanwezig zijn van een stofomslag wordt expliciet vermeld, het afwezig zijn niet.

Prijzen zijn netto, in euro's en inclusief 6% BTW. Verzendkosten en bankkosten worden tegen kostprijs doorberekend. Desgewenst kunt u in uw bestelling vragen voor een prijsopgave van het totaalbedrag. Koper mag rekenen op deugdelijk verpakte boeken en snelle order afhandeling.

Wijze van betaling
Bank- of Giro overschrijving

Bestellingen en retourrecht
Indien de aankoop niet (geheel) naar wens is, kan de koper binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling aan verkoper retour zenden. Voorafgaande kennisgeving per email (info@bagageantiquariaat.nl) wordt zeer op prijs gesteld. Eventuele restitutie van de boekenprijs zal volgen.
Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten + retourporto gerestitueerd.
Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is voor de afzender.

Verzending
Geleverde boeken blijven eigendom van de verkoper, totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaats gevonden.
Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Verkoper behoudt zich het recht voor de goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten hieruit voortvloeiend worden doorberekend aan de koper.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
antiquariaat Bagage is an Antiqbook participant