De Rooie Rat, politieke boekhandel en antiquariaat
Oudegracht 65, 3511 AD Utrecht, The Netherlands
Tel.: +31 (0)30 231 71 89 | Fax: +31 (0)30 231 19 22


info@vervolgboek.nl
http://www.rooierat.nl

Verkoopvoorwaarden

De boeken verkeren, behoudens de vermelde gebreken in goede staat. Gebruikssporen (kleine beschadigingen, enkele strepen, naam vorige eigenaar, ex-libris) zijn niet altijd aangegeven, maar wel in de prijs verrekend. In de overzichten zijn genoteerd -voor zover mogelijk- auteur, titel, ondertitel, plaats van uitgifte, uitgever, jaartal, druk, relevante bibliografische gegevens en prijs in Euro.
Prijzen van de boeken zijn in Euro, exclusief portokosten en eventuele transactiekosten. Wij berekenen de reŽle portokosten en transactiekosten (zoals bankkosten, verzekering, rembours, speciale verpakking). Over de prijzen wordt niet apart BTW berekend. Verzending van boeken voor rekening van de koper. In overleg met de klant zijn verschillende verzendopties mogelijk. Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. De besteller krijgt bericht, indien levering niet mogelijk is.
Betalingstermijn voor vaste klanten: binnen 21 dagen na factuurdatum. Bij overschrijding van de betalingstermijn kunnen administratiekosten in rekening gebracht worden. Bij eerste bestellingen, bij bestellingen buiten Nederland en in speciale gevallen vragen wij om betaling vooraf. Leveringen blijven bezit van de verkoper tot het moment van volledige betaling, inclusief alle bijkomende kosten.
Reclames graag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 8 werkdagen na ontvangst van de bestelling. In het geval van slechte beschrijving vergoeden wij ook de retourporto aan de besteller.

Bankgegevens:
Postbank rekening 3500031
T.n.v. St. Roodboek
Vooruitbetaling/prepayment
Postbank rekening 3500031
IBAN: NL 62 PSTB 0003 5000 31
BIC: PSTBNL21
T.n.v. St. Roodboek
Utrecht
Nederland

Creditcards: via Paypal

Creditcards: via Paypal