Powered by
ANTIQBOOK's
database service

Search
De Bonte Hond
Search the entire
ANTIQBOOK
database
 

De Bonte Hond

Oud Kaatsveld 27, 8801AB Franeker, The Netherlands
Tel.: +31 (0)517235666

Email: De Bonte Hond | Website: De Bonte Hond


Welkom op de home-page van ons verzendantiquariaat. Het is vooral een algemeen antiquariaat. Onze specialisaties zijn science, geesteswetenschappen, filosofie en natuur.
Terms of Sale

Books are complete and in good condition, unless otherwise mentioned.
Method of payment:
- Payment in advance
- Money transfer (inside the EU without extra charges, outside the EU bankingcosts: E 3,50)
- no credit cards
Bankingcosts are due to buyer.

Books are returnable and refundable (excl. shipping costs) within 7 days after receipt. If the book itself or its condition was misrepresented the shipping costs will be refunded as well.


Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn compleet en in goede staat, tenzij anders vermeld. Kleine gebreken zoals naam op schutblad of lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken, zijn niet altijd vermeld.
Prijzen zijn incl.. BTW.

In een orderbevestiging vermelden wij het totaalbedrag van de bestelling, incl.. de verzendkosten en eventuele bankkosten.
De verzendkosten en eventuele bankkosten zijn voor rekening van de koper. Boeken worden binnen een werkdag na ontvangst van de betaling verzonden.
Betaling kan geschieden middels giro-/bankoverschrijving.

De koper behoudt het recht om de bestelling binnen 7 dagen te retourneren, waarna restitutie van het aankoopbedrag (excl.. verzendkosten) zal plaatsvinden. In het geval van onjuiste beschrijving of verborgen gebreken wordt het gehele aankoopbedrag (incl.. verzendkosten) vergoed.


Antiqbook Home Page        Other Antiqbook Booksellers
De Bonte Hond is an Antiqbook participant